Sznurowana baka... skórzana

Pomysł Rafała aby wrzucać tu nasze pomysły

Moderator: Hiszpan63

Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

Żadna to tajemnica.Cena,podobnie jak w przypadku kolegi bonzoo,wynosi 30zł + koszt przesyłki.Już we wstępnej rozmowie padła taka propozycja,a ja to zaakceptowałem.Z fotkami będę musiał poeksperymentować,lepiej mi idzie strzelanie ołowiem niż paluchami po klawiaturze :oops: Ale postaram się :mrgreen:
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

Cześć
Też jestem zainteresowany, ale czekam, żeby coś zobaczyć. W QB79 też jest za nisko do lupy.
A może Ewa (Wiktoria14511), wstawiłaby co nieco, czyli oferty i fotki z wykonanych zamówień do Komercyjnych, wzorem Darka? Obyłoby się bez wielu maili, fotek itd., cennik też na wierzchu :)
Awatar użytkownika
bonzoo
-#Srebrny Dobromir
-#Srebrny Dobromir

Post autor: bonzoo »

Dzisiaj dotarła przesyłka z Pokrowex'u. Jak zawsze wszystko elegancko zrobione. :mrgreen: A tak to wygląda:

Obrazek Obrazek Obrazek

Solidna robota. W komplecie sznurówka do zasznurowania. Bardzo dobrym pomysłem jest obszycie półokrągłej części miękką lamówką. Ładnie zahacza się o przód baki i po zasznurowaniu tyłu nie ma tendencji do przesuwania się. Elegancko dopasowuje się do kształtu kolby i można ją ułożyć pod siebie. Nie mniej jednak, sposobem Sławka warto podkleić szeroki kawałek samoprzylepnej dwustronnej taśmy, żeby nie przesuwała się na boki. Ja na Diance przekrzywiłem ją lekko w prawa stronę, bo tak mi się lepiej składa do strzalu. Jak widać u mnie baka zmieściła się na styk. Mogłaby być trochę mniejsza. Ale trochę przesadziłem z podanymi wymiarami. Myślę, że jak będzie ktoś z Was zamawiał to musi dokładnie te dwa wymiary które widać na zdjęciach dopasować pod siebie. Czyli najlepiej zmierzyć na swojej kolbie. Jutro zamierzam przetestować to rozwiązanie w terenie. :mrgreen:
Awatar użytkownika
green_thunder

No, ładnie.Trzeba pomierzyć. A wysokość poduszki też podałeś, czy tak na oko?
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

Do mnie także dotarła przesyłka z POKROWEXu. Niestety zobaczę wyrób dopiero z niedzieli na poniedziałek :cry:
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
Awatar użytkownika
bonzoo
-#Srebrny Dobromir
-#Srebrny Dobromir

Post autor: bonzoo »

green_thunder pisze:A wysokość poduszki też podałeś, czy tak na oko?
podałem i ta którą zrobili jest ok.
Awatar użytkownika
peyalo

Post autor: peyalo »

Śliczna gdyby Pani mi zrobiła z prawdziwego starego brezentu to pasowała by do mojego Mosina
Niewielka Zbrojownia
Awatar użytkownika
green_thunder

Pewnie musiałbyś Ewie podeslać taki brezent, np. ze starych chlebaków wojskowych, albo raportówek szeregowca (jak na szkolach podoficerskich).
Awatar użytkownika
peyalo

Post autor: peyalo »

Przejdą mrozy to przekopie garaż to coś wiekowego się znajdzie.
Niewielka Zbrojownia
Awatar użytkownika
januszmariusz

Post autor: januszmariusz »

Dobrze by było aby admin. zamieścili te zmiany na stronie głównej ;)
wiktoria14511 pisze: mail pokrowex@wp.pl
tel.sms 781045581
tel 24 h 782 129 978
zamówienia przyjmuje Pan Dariusz i od tej chwili to on zajmuje sie realizacją i zbieraniem zamówień.
z poważaniem Ewa Turek"pokrowex"
Bez przesady.
- R.
Ostatnio zmieniony 2010-02-14, 20:06 przez januszmariusz, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
Awatar użytkownika
herbet

Post autor: herbet »

ja osobiscie ide na latwizne i tanioche na kolbe zakladam pianke termoizolacyjna do rur CO podklejasz wyciety kawalek na tasmie obustronnej czy jak tam komu pasuje i git
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/501 ... d1306.html
hatsan85/gamonitsu3-9x40/
Młot pneumatyczny MAC-40J