Żadna to tajemnica.Cena,podobnie jak w przypadku kolegi bonzoo,wynosi 30zł + koszt przesyłki.Już we wstępnej rozmowie padła taka propozycja,a ja to zaakceptowałem.Z fotkami będę musiał poeksperymentować,lepiej mi idzie strzelanie ołowiem niż paluchami po klawiaturze Ale postaram się
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Cześć
Też jestem zainteresowany, ale czekam, żeby coś zobaczyć. W QB79 też jest za nisko do lupy.
A może Ewa (Wiktoria14511), wstawiłaby co nieco, czyli oferty i fotki z wykonanych zamówień do Komercyjnych, wzorem Darka? Obyłoby się bez wielu maili, fotek itd., cennik też na wierzchu
Dzisiaj dotarła przesyłka z Pokrowex'u. Jak zawsze wszystko elegancko zrobione. A tak to wygląda:
Solidna robota. W komplecie sznurówka do zasznurowania. Bardzo dobrym pomysłem jest obszycie półokrągłej części miękką lamówką. Ładnie zahacza się o przód baki i po zasznurowaniu tyłu nie ma tendencji do przesuwania się. Elegancko dopasowuje się do kształtu kolby i można ją ułożyć pod siebie. Nie mniej jednak, sposobem Sławka warto podkleić szeroki kawałek samoprzylepnej dwustronnej taśmy, żeby nie przesuwała się na boki. Ja na Diance przekrzywiłem ją lekko w prawa stronę, bo tak mi się lepiej składa do strzalu. Jak widać u mnie baka zmieściła się na styk. Mogłaby być trochę mniejsza. Ale trochę przesadziłem z podanymi wymiarami. Myślę, że jak będzie ktoś z Was zamawiał to musi dokładnie te dwa wymiary które widać na zdjęciach dopasować pod siebie. Czyli najlepiej zmierzyć na swojej kolbie. Jutro zamierzam przetestować to rozwiązanie w terenie.
Do mnie także dotarła przesyłka z POKROWEXu. Niestety zobaczę wyrób dopiero z niedzieli na poniedziałek
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Dobrze by było aby admin. zamieścili te zmiany na stronie głównej
wiktoria14511 pisze:
mail pokrowex@wp.pl
tel.sms 781045581
tel 24 h 782 129 978
zamówienia przyjmuje Pan Dariusz i od tej chwili to on zajmuje sie realizacją i zbieraniem zamówień.
z poważaniem Ewa Turek"pokrowex"
Bez przesady.
- R.
Ostatnio zmieniony 2010-02-14, 20:06 przez januszmariusz, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
ja osobiscie ide na latwizne i tanioche na kolbe zakladam pianke termoizolacyjna do rur CO podklejasz wyciety kawalek na tasmie obustronnej czy jak tam komu pasuje i git http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/501 ... d1306.html