...karlik13 pisze: ilekroć ktoś się mnie pyta czym karmili mnie w domu że tak urosłem odpowiadam... drożdżami bo są najtańsze i bez konserwantów

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
...karlik13 pisze: ilekroć ktoś się mnie pyta czym karmili mnie w domu że tak urosłem odpowiadam... drożdżami bo są najtańsze i bez konserwantów
Śruty teraz jakie kupuje to Crosman Pointed ostatnio kupiłem 2*500szt, mam jeszcze z 160szt Exact 4,52mm z poprzedniej partii jaką kupowałem ale nie przypadł mi zbyt do gustu ze względu na łatwą deformacje kształtu, Pointed jest twardszy. Bardzo lubię strzelać KTK Słowacki ale ostatnio go nie było w moim sklepie i kupiłem Pointeda dwie paczki ale też mi się podoba. Teraz już się nauczyłem i wyciora używać nie będę chyba go wystawie na sprzedaż. A co do BB'S-ów ich nie używam, mam kupione kulki ołowiane takie http://protarget.com.pl/product-pol-288 ... -szt-.html i jeżeli najdzie mnie ochota postrzelać kulkami to tylko takimi, ale za często ich nie używam bo niestety bardzo mało ich wchodzi do magazynka(właśnie one tak brudzą palce). Pozdrawiam.green_thunder pisze:...to fakt, ale zdarza się chyba przy tanich śrutach, nie warto ich kupować, szkoda wiatrówek, efekty bywają też rózne - odskoki, różna waga, zła gradacja, zdeformowania...zwykłe, delikatne przetarcie wystarczy, aby pozbyć się tych niechcianych tlenków...nie jest wskazane również strzelanie z bb'esów lufą gwintowaną do diabolo...