Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
Rlyeh pisze:Samych dych życzę, co z tym karabinkiem jest skutecznie osiągalne
Zestaw jak najbardziej do rekreacji wystarczający ...green_thunder pisze:To akurat dobra lupka, miałem ją na besie lightning
W sumie mało ważne co kto mówiIvan_potulny pisze:Panowie, już mętlik mam w głowie, jedni mówią żeby peta zakładać inni żeby nie,
Właśnie chodzi o to by cykl strzału maksymalnie skrócić ...Ivan_potulny pisze:w sumie po założeniu peta nie zauważyłem żadnych zmian poza cichszą pracą, może też minimalnie wydłużył się cykl strzału.
Po 4000 , to ten karabin dopiero się ułożył , ale skoro sprężyna jest ok. to nie ma problemu ...Ivan_potulny pisze:Co do prowadnicy, mam fabryczną, która o dziwo jest bardzo dobrze spasowana z prowadnicą, karabinek wystrzelił ok 4000 śrutu i sprężyna jest prościutka, więc odpuszczę sobie wymianę prowadnicy
...Spust się poleruje jeśli coś nie odpowiada . Skoro jest dobrze , to dobrze ...Ivan_potulny pisze: polerować spust? nie wiem po co skoro tak jak jest bardzo mi odpowiada, jest wystarczająco miękki, ale nie zbyt miękki, jak dla mnie idealnie.
... Wystarczy podwyższenie baki ... niewielkie koszty , można samemu zmajstrować , a pożytek ogromny ... http://nasze-wiatrowki.pl/viewtopic.php?t=2862 ...Ivan_potulny pisze: ale po prostu przydałaby się baka