PS. nie podawajcie aukcji na allegro bo juz tam więcej nic nie kupie. np.www.bron.pl
Za pomoc dziękuję

Mam ochotę na Hammerli Hunter Force 900 Combo za 499zł...
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
Przeczytaj ten temat:korsarz pisze:jakie ma skupienie strzału i na jakim dystansie można z niej celnie strzelać ?
Z tym namawianiem Robrcie, to nie do końca jest tak jak piszesz.green_thunder pisze:Jeśli nikt Cię nie namówi na "jedynie słuszną slavie" przy tym nudną jak flaki z olejem, albo mocno przechodzonego, ale "hw",(domyślnie mod.30), to warto zainteresować się noricami, ale z prawdziwej Hiszpanii. Miałem Marvic Golda - doskonała, mam też jeszcze noricę mod.56, b.celna z otwartych, na 20-25 m (dokąd przyrządy nie przesłonią, a moja ma jeszcze nie tru-glo, bo wiek jej ok.20lat) spokojnie przewraca bombiczkę CO2. Solidne wykonanie, żadnych luzów, twarde drewno, zero nalotu na oksydzie, skladna, bezawaryjna. Ot, i tyle, ale pewnie w temacie "norica" jestem jedyny na tym forum. A szkoda, mało kto zna te naprawdę dobre, z temperamentem, karabinki.
http://sklep.incorsa.pl/contact.html
Jest OK CELNOSC NA 20-stu metrach zalezy od srutu.koniecznie dociazyc kolbe bo ciagnie do przodu.wskazany tuning Doktora Pio ma miec nowe sprezyny czekam na odpowiedz.W polimerowym lozu jest uniwersalna co do strony z ktorej strzelasz.ja strzelam z lewej a wiekszosc znajomych z prawej wiec jest git. ps.Ladnie wyglada zobacz...korsarz pisze:Przekonałeś mnie do AirMaster 300. Wie ktoś jakie ma skupienie strzału i na jakim dystansie można z niej celnie strzelać ?