Niestety - teraz po tym co piszesz popatrzyłem i ten oring jest .. uszczerbiony. Porównałem z drugim korkiem (bo dali 2) i w tym drugim jest ładny. Nie wiem kiedy to się stało

Mogło być od razu... Ale nie sprawdzałem.
Z dzisiaj. Córa po zawodach wróciła późno (13 miejsce na 19 dziewczynek-ale była najmłodsza o 2 lata a do tego te starsze to zawodniczki wysoko stojące w PL

) i zerwał się straszny wiatr. Odpuściła strzelanie -bo jutro jedzie na tydzień na tzw Zieloną Szkołe.
Ja zrobiłem Ppn6- Podmuchy wiatru tragiczne. 2 razy nie wyszło

Do tego moja miejscówka zajęta przez grupke pijaczków.. A inne miejsce potężnie zarośniete-i miałem cit mniej lub ciut więcej.
Ponieważ śrut który przyszedł razem z Lovem -przyjąłem jako śrut dla Zosi -strzelam z Browninga Flat. Tez ładnie leci. Strzeliłem 2 tarcze próbne - potem 2 własciwe-zamieściłem w Ppn6 -a potem użyłem śrutu KTK grzybek -strzelając do tarczek ze zwierzakami. I wtedy przyszedł Pan z 2 chłopaków - ma ta moją strzelnicę z okna. Popytał, pogadaliśmy. Oczywiście dałem chłopakom postrzelać. Ile radochy. Co ciekawe Pan też miał radochę. I stwierdził że musimy pogadać bo może by też coś takiego kupił

POdałem mu gdzie na necie ma poczytac.. Zobaczymy co będzie dalej...