Swawolny pistolet tarczowy LOV21
Moderator: Hiszpan63
-
- Ściepnik
Swawolny pistolet tarczowy LOV21
Bardzo wszystkim Swawolnym dziękuję w imieniu mojej córki.
Zosia jeszcze nie widziała -jest w szkole. Zaskoczenie pewnie będzie ogromne.
Ze swojej strony przyjmuję ten pistolet w depozyt. Obiecuję dbać i utrzymać jego dobry stan-a w momencie gdy okaże się potrzebny innemu dziecku -odesłać podobny komplet
(oczywiście podtrzymuję -wszyscy Swawolni którzy złożyli się na ten pistolet otrzymaja ode mnie w podziękowaniu paczkę zawierającą moje domowe wyroby -niestety dopiero jak stanę na nogi...)
Komplet otrzymany
No i jest mały problem ze szczerbinką -nie wiem czy reklamować-czy samemu to postukac młotkiem
bo im się wygło
Dzisiaj raczej nie postrzelamy-bo 1-trzeba postukać w szczerbinkę-2 padać zaczęło
Zosia jeszcze nie widziała -jest w szkole. Zaskoczenie pewnie będzie ogromne.
Ze swojej strony przyjmuję ten pistolet w depozyt. Obiecuję dbać i utrzymać jego dobry stan-a w momencie gdy okaże się potrzebny innemu dziecku -odesłać podobny komplet
(oczywiście podtrzymuję -wszyscy Swawolni którzy złożyli się na ten pistolet otrzymaja ode mnie w podziękowaniu paczkę zawierającą moje domowe wyroby -niestety dopiero jak stanę na nogi...)
Komplet otrzymany
No i jest mały problem ze szczerbinką -nie wiem czy reklamować-czy samemu to postukac młotkiem
bo im się wygło
Dzisiaj raczej nie postrzelamy-bo 1-trzeba postukać w szczerbinkę-2 padać zaczęło
-
- Ściepnik
Stukaj młotkiem . Wiele tych egzemplarzy trafia do Polski w takim stanie . Pół biedy , ze tylko płaska powierzchnia wygięta .
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik
-
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
No więc córa wróciła -i zrobiła wielkie oczy. Od razu wzięła w rękę i przeładowała -bez problemu. Oczywiście ciut duży ten LOV
Mordeczka uchachana
Jak tylko się przejaśniło poszliśmy od razu wypróbować.
Zawiesiliśmy tarczę na płocie (za nim same kamienie) i mieliśmy 5m.
No cóż -tata ma problem z dostępem do LOVa Strzelała jak najęta. Sama ładowała, sama napinała, i sprawdzała na tarczy w co trafiła.
Ponieważ nie miałem nic pod ręką żeby ustawić szczerbinkę-była ustawiona na czuja.
Zosia kombinowała z pozycjami:)
Ładowanie
Napinanie
Pozycja 1
Pozycja 2
Pozycja 3
No i tarcza - na razie głównie emocje więc z celnością...szału nie ma
Tata też strzelił -wziąłem moją tarcze z kurczakami-na 9m... 5 strzałów 5 trafień -ale nie idealnie w środek ....
Za to pistolet po strzale idealnie leży. Spust bardzo fajny. Wrażenia tylko pozytywne
Mordeczka uchachana
Jak tylko się przejaśniło poszliśmy od razu wypróbować.
Zawiesiliśmy tarczę na płocie (za nim same kamienie) i mieliśmy 5m.
No cóż -tata ma problem z dostępem do LOVa Strzelała jak najęta. Sama ładowała, sama napinała, i sprawdzała na tarczy w co trafiła.
Ponieważ nie miałem nic pod ręką żeby ustawić szczerbinkę-była ustawiona na czuja.
Zosia kombinowała z pozycjami:)
Ładowanie
Napinanie
Pozycja 1
Pozycja 2
Pozycja 3
No i tarcza - na razie głównie emocje więc z celnością...szału nie ma
Tata też strzelił -wziąłem moją tarcze z kurczakami-na 9m... 5 strzałów 5 trafień -ale nie idealnie w środek ....
Za to pistolet po strzale idealnie leży. Spust bardzo fajny. Wrażenia tylko pozytywne
-
-
- Ściepnik
-
-
- -#Złoty Dobromir
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik