WIatrówki HATSAM opinie sprzedawców w prawda praktyków

Wszystkie typy wiatrówek sprężynowych

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

Awatar użytkownika
Walend
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Walend »

radzix pisze:No niestety nie trafiłem na to forum gdy szukałem pierwszego karabinka. Trudno, nie ma co płakać, trzeba strzelać :) I tak swój zestaw będę chciał przekształcić trochę z czasem. Patrząc na kolekcje co poniektórch forumowiczów to aż się boję wsiąknąć w to :)
Nie chodzi o mieszanie z błotem. Rozumiem że masz odłożony konkretnie określony budżet i masz jakieś wyobrażenie co chcesz z tym karabinkiem robić oraz czego od niego oczekujesz.

Koledzy radzą Ci droższe bądź bardziej markowe konstrukcje z powodów ekonomicznych - w swoje harnasie wkładałem kasę i środki...bo wydawało się że to tanie...a jak zrobię to będzie super. Ostatecznie kosztowało to tyle że z miejsca kupił bym coś lepszego, o fajniejszej kulturze. Chytry płaci dwa razy ;)

Druga sprawa że taka Slavie, HW czy AA sprzedasz z mniejszą stratą jeśli będziesz chciał kupić coś innego.
FWB 300 "Palemka"
FWB 600 + Burris Timberline 4.5-14x32
Remington 1858 Uberti .44
Ruger Mk2 Target .22
CZ P10C 9x19
zbisz41

Post autor: zbisz41 »

Co by nie pisać to jeśli ktoś polubi to hobby to ma z leksza przewalone :lol: , zresztą jak z każdym innym i każdymi innymi zabawkami .
Niestety są piękne rzeczy które kuszą ...niestety w zyciu nic nie ma za darmo :mrgreen:
Jak mówi chińskie przysłowie : "nawet papier toaletowy wie ze aby byc użytecznym trzeba sie rozwijać " :noniemoge:
Tu na dwa sposoby : trening strzelanie , zakup dobrego sprzętu ;) (coraz lepszego)
Awatar użytkownika
JesperKyd
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: JesperKyd »

zbisz41 pisze:"nawet papier toaletowy wie ze aby byc użytecznym trzeba sie rozwijać "
Dzisiejsza młodzież bez odpowiedniej apki na smartfonie sobie z tym nie poradzi.
Co już takie budzące uśmiech nie jest.
BMK40 by Hogan + Hawke Vantage 4-12x40 & BMK20 by JesperKyd + PP 3-12x42AO & MP61 + Mizugiwa 2.5-7x28 & Marksman 2004 & cdn... :)
Awatar użytkownika
Gebi
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Gebi »

JesperKyd pisze:
zbisz41 pisze:"nawet papier toaletowy wie ze aby byc użytecznym trzeba sie rozwijać "
Dzisiejsza młodzież bez odpowiedniej apki na smartfonie sobie z tym nie poradzi.
Co już takie budzące uśmiech nie jest.
To już żadnej nadziei ... :? :smutek:
Awatar użytkownika
xkwas

Post autor: xkwas »

witeg pisze:opisz to co kupiłeś, jak się sprawuje, jak strzela, etc., bo na razie to nawet nie zdradziłeś co to ma być
.

Crosman Vintage + optyka Delta Optical Classic 3-9x40 MilDot - "Wymiziany" i poskładany przez Przemka.
a jako że wczoraj z wieczora otrzymałem do rąk własnych karabinek to dzisiaj zamiast iść w pocie czoła pracować to wysłałem pracowników :-) ( chyba zadowoleni bo cały dzień luz mieli) a sam popykiwałem a 2/3 paczki śrutu najpierw standardowo puszeczki wszelakie na 30 m odmierzanych (zaznaczam) później większe korki od butelek (po 5-o litrówych baniakach na wode z Biedry) a na koniec już zwykłe nakrętki z napojów i już tak różowo nie było na stojąco troszkę mało skuteczności z mojej strony ale na "kucanego" już ok i 1/2 - 1/3 w cel... (cza trenowań i trenować pewno będzie lepiej)
Karabinek fajnie się sprawuje nie kopie. Wystrzeliłem ok 300 szt (no nie będę liczył szt tylko opakowania) i mogę stwierdzić że jak na pierwszy karabinek to jestem bardzo zadowolony (entuzjazm rośnie cały czas). W końcu brakło puszek i dzień się skończył także w weekend trzeba " narobić" materiału znowu jak Bozia da troszkę luzu od obowiązków bytowo-społecznych to znowu popykam w opór... Całość koszt troszke ponad mój planowany budżet ale ... jestem bardzo zadowolony...
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

No, przynajmniej ktoś zadowolony i to nie z hatsana. Nadziej puszkę na patyk i wal, aż ją przetniesz, też zabawa.
zbisz41

Jakoś mnie te zadowolenie nie dziwi ;)
A wiem też mam Vantage po Przemku :noniemoge:
Awatar użytkownika
xkwas

Post autor: xkwas »

green_thunder pisze:No, przynajmniej ktoś zadowolony i to nie z hatsana. Nadziej puszkę na patyk i wal, aż ją przetniesz, też zabawa.
No katowalem ile wlazlo az juz w sumie nie bylo sumie do czego strzelac.w weekend chlapne kilka pivek to znowu bedzie w co celowac.
l_cwil

Post autor: l_cwil »

Czytając niektóre wpisy, obawiam się trochę być zadowolony z mojego Hatsana. Może będę "lekko zniesmaczony"?
witeg
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: witeg »

Widzisz, na tym forum bez pewnej dozy asertywności się nie odnajdziesz. :lol: Jak swojego Hatsana lubisz bo lubisz, a nie że innym się podoba, to co Cię obchodzi zdanie innych? ;)
Awatar użytkownika
Michał
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Michał »

l_cwil pisze:Czytając niektóre wpisy, obawiam się trochę być zadowolony z mojego Hatsana. Może będę "lekko zniesmaczony"?
A niby czemu masz być zniesmaczony ? Tu wielu pewnie pyka z Harnasia tylko się nie przyznaje,bo jak Harnaś to nie wypada ! :lol:
Ja ze swojego jestem zadowolony ! I mam gdzieś misiania innych !
Ostatnio zmieniony 2016-03-05, 10:25 przez Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
HW97 .177,Remington Summit .177,Lov2 .177,C 2240 .177-Walther 2x20,Colt 1911,Hatsan 135 .22,CP1-M .177,CP1 .177,SPA p10 .22
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

l_cwil pisze: obawiam się trochę być zadowolony z mojego Hatsana.
... A co się przejmujesz cudzymi opiniami . Ja też nie lubię Hatsanów , więc po prostu z nich nie strzelam . Co nie oznacza , że wielu jest zadowolonych i to wystarczy ... ;)
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

Hiszpan63 pisze:
l_cwil pisze: obawiam się trochę być zadowolony z mojego Hatsana.
... A co się przejmujesz cudzymi opiniami . Ja też nie lubię Hatsanów , więc po prostu z nich nie strzelam . Co nie oznacza , że wielu jest zadowolonych i to wystarczy ... ;)
...no właśnie, ja też tak mam :P
zbisz41

a ja nie mam ani tak... ani tak. :( bo w zyciu nie miałem w ręku hatsana ....czy z tego powodu mam doła?
Nie , zdecydowanie nie :D ...pisze i chwalę lub ganie to co mam :mrgreen: ...to co że tak powiem organoleptycznie doznałem.
Powiem więcej może i jestem naiwny ale jeśli raz, dwa i trzy razy przeczytam od ludzi którzy strzelają hohoho a może dłużej że coś jest be lub cacy to ja im uwierzę .
Ot cała historia . dobrze jak lubimy co mamy
Awatar użytkownika
Jacentus
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Jacentus »

l_cwil pisze:obawiam się trochę być zadowolony z mojego Hatsana
I_cwil, Ty masz być zadowolony :P
Daystate MK3 FT-R