Nowy nabytek
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Na pewno warto dozbierać do czegoś co jest lepsze ale niestety nie każdego stać. W k/s jak na dłoni widać mentalność zastaw się a postaw i potem trach , bo są inne wydatki itd. Do rekreacji na wystukanie 2 paczek śrutu w roku nie jest potrzebny sprzęt za ponad 1000 zł. Ale coś w tym jest , że nie wypada mieć frajdy za 500 zł hehehehe
-
No widzisz, i poczułem się wywołanyKiersnowski Art pisze:U nas mówią:
"Jeden woli córkę, drugi teściową, trzeci obsługuje obie i ten ma spokój w domu"
Bardzo podoba mi się Twoja bystrość umysłu w kontekście powyższego...
... jak mówiłeś??? Na dziś masz HW i Slavię???
Rock&roll to nie rurki z kremem
-
- Ściepnik
... taniej niż Hatsan ...cheng13 pisze:Przemek, a jak z ceną tego Remika?
... już sprzedawaliśmy ...cheng13 pisze:Robiliście już jakieś wstępne kalkulacje?
... to była Waldka 'wydumka . Coś jak projekt , prezentacja . My robimy w podobny sposób jak Slavie + dwa lata gwarancji ...cheng13 pisze:Widziałem, że Waldek jeszcze lufkę przyciął i przytłumił na końcu
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
-
No i to jest pytanie do założyciela tematu: czy wiatrówka jest przewidziana na jedną paczkę śrutu czy do strzelectwa. Ja miałem to szczęście, że zostałem zaproszony do grupy, bardzo fajnej grupy ludzi, którzy to kochają, szanują i potrzbują się wzajemnie. Tym samym ogromną frajdę sprawi mi to pykanie. Jest poniedziałek a myślę o niedzieli - wtedy się spotykamy.tao_tsy pisze:Na pewno warto dozbierać do czegoś co jest lepsze ale niestety nie każdego stać. W k/s jak na dłoni widać mentalność zastaw się a postaw i potem trach , bo są inne wydatki itd. Do rekreacji na wystukanie 2 paczek śrutu w roku nie jest potrzebny sprzęt za ponad 1000 zł. Ale coś w tym jest , że nie wypada mieć frajdy za 500 zł hehehehe
Jeżeli założyciel tematu chce kupić wiatrówkę i przestrzelić jedną paczkę śrutu to niech kupi cokolwiek...
...pod warunkiem że będzie to Slavia a dlaczego??? a dlatego, że wielu chętnie ją odkupi.
-
Mam, bo Slavkę dostałem w urzytkowanie, zresztą ostatnio jeszcze brzęczącą widziałeś zdaje się bo miałem ze sobą.Shelter_kc pisze:No widzisz, i poczułem się wywołanyKiersnowski Art pisze:U nas mówią:
"Jeden woli córkę, drugi teściową, trzeci obsługuje obie i ten ma spokój w domu"
Bardzo podoba mi się Twoja bystrość umysłu w kontekście powyższego...
... jak mówiłeś??? Na dziś masz HW i Slavię???
Na chwilę obecną dla mnie relacja cena jakość na pewno będzie decydująca, taniej kupię dobry karabinek (gdy kumpel zarząda zwrotu Slavki) niż lupki, która wytrzyma na mojej HW 90, ta z podpisu nie wytrzymała 2 paczek śrutu. Wróciłem do starej Hawkee, którą (dobrze że nie sprzedałem) sobie zostawiłem na awarię a była moją pierwszą lupką, zresztą kupiłem jako używkę jeszcze do BMK19-stki. Przerwy może miała pół roku.
Koniec żartów Panowie. Zaczęły się schody
Slavia 631 + Blog 3,5-10X40 SFE
Remington NMA1858 .44
Remington NMA1858 .44
-
- Ściepnik
... na szczęście jest już piątek (wieczór) ..Shelter_kc pisze: Jest poniedziałek a myślę o niedzieli -
... słusznie ...Shelter_kc pisze: niech kupi cokolwiek... ...pod warunkiem że będzie to Slavia
... z pożytkiem na kolejne lata ...Shelter_kc pisze: dlatego, że wielu chętnie ją odkupi.
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
-
-
-
I pomyśleć że to rocznik 86-y. Kumpel nieco się zbulwersował jak go poinformowałem że już nie oddam . Na pewno nie sprzedam. Jak zostanie to zostanie na wieczność, prędzej pozbędę się HW 90.Shelter_kc pisze:jeśli ta Slavia Ci zostanie a będziesz chciał ją sprzedać daj proszę, najpierw znać sąsiadowi
Widziałem ją i...
... no byłbym, nawet żywo, zainteresowany.
Konrad żebyś wiedział jak teraz Slawcia strzela . Miodzio. Możesz do mnie na Pszczelińską się udać, skoczymy po sąsiedzku na strzelnicę i się przekonasz. Tak, mam obok siebie, 100 no może 200m strzelnicę . Można nawet autkiem dojechać .
Ostatnio zmieniony 2012-12-28, 22:59 przez Kiersnowski Art, łącznie zmieniany 1 raz.
Remington NMA1858 .44
Remington NMA1858 .44
-
-
-
kto coShelter_kc pisze:no wreszcie się doczekałem...
zacytował mnie i nie opierdzielił
Ale niemal offtopa Koledze żeśmy zrobili .
Jak co to nawet jutro Konrad, jak nie masz czasu to na moment, pokażę Tobie gdzie. Chociaż tak na prawdę to ja mam dwie strzelnice w zasięgu nóg .
Ostatnio zmieniony 2012-12-28, 23:03 przez Kiersnowski Art, łącznie zmieniany 1 raz.
Remington NMA1858 .44
Remington NMA1858 .44
-
-
gdzie masz te strzelnice, że ja muszę jechać aż 20 kmKiersnowski Art pisze:kto coShelter_kc pisze:no wreszcie się doczekałem...
Jak co to nawet jutro Konrad, jak nie masz czasu to na moment, pokażę Tobie gdzie. Chociaż tak na prawdę to ja mam dwie strzelnice w zasięgu nóg .
Kurnia, napływowe Brwinoszczaki znają lepiej okolice niż ja???
-
Konrad pierwsza "urządowa" zresztą jak i druga nieoficjalna, którą sam urządziłem sobie w firmie są od Ciebie jakieś 3km. Strzelnica która należała do zespołu szkół rolniczych, jest cały kompleks, potężne boiska do piłki i do siaty oraz kosza, zapuszczone mocno, strzelnica podobnie. Standardowa oś jakieś 60m ale przy odrobinie wysiłku można zrobić 100-kę.Shelter_kc pisze:gdzie masz te strzelnice, że ja muszę jechać aż 20 kmKiersnowski Art pisze:kto coShelter_kc pisze:no wreszcie się doczekałem...
Kurnia, napływowe Brwinoszczaki znają lepiej okolice niż ja???
Remington NMA1858 .44
Remington NMA1858 .44