Nowy nabytek
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Na pewno warto dozbierać do czegoś co jest lepsze ale niestety nie każdego stać. W k/s jak na dłoni widać mentalność zastaw się a postaw i potem trach , bo są inne wydatki itd. Do rekreacji na wystukanie 2 paczek śrutu w roku nie jest potrzebny sprzęt za ponad 1000 zł. Ale coś w tym jest , że nie wypada mieć frajdy za 500 zł hehehehe
-
No widzisz, i poczułem się wywołanyKiersnowski Art pisze:U nas mówią:
"Jeden woli córkę, drugi teściową, trzeci obsługuje obie i ten ma spokój w domu"![]()
![]()

Bardzo podoba mi się Twoja bystrość umysłu w kontekście powyższego...
... jak mówiłeś??? Na dziś masz HW i Slavię???

Rock&roll to nie rurki z kremem
-
- Ściepnik
... taniej niż Hatsan ...cheng13 pisze:Przemek, a jak z ceną tego Remika?
... już sprzedawaliśmy ...cheng13 pisze:Robiliście już jakieś wstępne kalkulacje?

... to była Waldka 'wydumka . Coś jak projekt , prezentacja . My robimy w podobny sposób jak Slavie + dwa lata gwarancji ...cheng13 pisze:Widziałem, że Waldek jeszcze lufkę przyciął i przytłumił na końcu
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
No i to jest pytanie do założyciela tematu: czy wiatrówka jest przewidziana na jedną paczkę śrutu czy do strzelectwa. Ja miałem to szczęście, że zostałem zaproszony do grupy, bardzo fajnej grupy ludzi, którzy to kochają, szanują i potrzbują się wzajemnie. Tym samym ogromną frajdę sprawi mi to pykanie. Jest poniedziałek a myślę o niedzieli - wtedy się spotykamy.tao_tsy pisze:Na pewno warto dozbierać do czegoś co jest lepsze ale niestety nie każdego stać. W k/s jak na dłoni widać mentalność zastaw się a postaw i potem trach , bo są inne wydatki itd. Do rekreacji na wystukanie 2 paczek śrutu w roku nie jest potrzebny sprzęt za ponad 1000 zł. Ale coś w tym jest , że nie wypada mieć frajdy za 500 zł hehehehe
Jeżeli założyciel tematu chce kupić wiatrówkę i przestrzelić jedną paczkę śrutu to niech kupi cokolwiek...
...pod warunkiem że będzie to Slavia

-
Mam, bo Slavkę dostałem w urzytkowanie, zresztą ostatnio jeszcze brzęczącą widziałeś zdaje się bo miałem ze sobą.Shelter_kc pisze:No widzisz, i poczułem się wywołanyKiersnowski Art pisze:U nas mówią:
"Jeden woli córkę, drugi teściową, trzeci obsługuje obie i ten ma spokój w domu"![]()
![]()
![]()
Bardzo podoba mi się Twoja bystrość umysłu w kontekście powyższego...
... jak mówiłeś??? Na dziś masz HW i Slavię???
Na chwilę obecną dla mnie relacja cena jakość na pewno będzie decydująca, taniej kupię dobry karabinek (gdy kumpel zarząda zwrotu Slavki) niż lupki, która wytrzyma na mojej HW 90, ta z podpisu nie wytrzymała 2 paczek śrutu. Wróciłem do starej Hawkee, którą (dobrze że nie sprzedałem) sobie zostawiłem na awarię a była moją pierwszą lupką, zresztą kupiłem jako używkę jeszcze do BMK19-stki. Przerwy może miała pół roku.
Koniec żartów Panowie. Zaczęły się schody
Slavia 631 + Blog 3,5-10X40 SFE
Remington NMA1858 .44
Remington NMA1858 .44
-
- Ściepnik
... na szczęście jest już piątek (wieczór) ..Shelter_kc pisze: Jest poniedziałek a myślę o niedzieli -

... słusznie ...Shelter_kc pisze: niech kupi cokolwiek... ...pod warunkiem że będzie to Slavia
... z pożytkiem na kolejne lata ...Shelter_kc pisze: dlatego, że wielu chętnie ją odkupi.

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
... często nie tam , gdzie celujemy

-
-
-
I pomyśleć że to rocznik 86-y. Kumpel nieco się zbulwersował jak go poinformowałem że już nie oddamShelter_kc pisze:jeśli ta Slavia Ci zostanie a będziesz chciał ją sprzedać daj proszę, najpierw znać sąsiadowi![]()
Widziałem ją i...
... no byłbym, nawet żywo, zainteresowany.

Konrad żebyś wiedział jak teraz Slawcia strzela

Ostatnio zmieniony 2012-12-28, 22:59 przez Kiersnowski Art, łącznie zmieniany 1 raz.
Remington NMA1858 .44
Remington NMA1858 .44
-
-
-
kto coShelter_kc pisze:no wreszcie się doczekałem...
zacytował mnie i nie opierdzielił

Ale niemal offtopa Koledze żeśmy zrobili

Jak co to nawet jutro Konrad, jak nie masz czasu to na moment, pokażę Tobie gdzie. Chociaż tak na prawdę to ja mam dwie strzelnice w zasięgu nóg

Ostatnio zmieniony 2012-12-28, 23:03 przez Kiersnowski Art, łącznie zmieniany 1 raz.
Remington NMA1858 .44
Remington NMA1858 .44
-
-
gdzie masz te strzelnice, że ja muszę jechać aż 20 kmKiersnowski Art pisze:kto coShelter_kc pisze:no wreszcie się doczekałem...
zacytował mnie i nie opierdzielił![]()
![]()
Ale niemal offtopa Koledze żeśmy zrobili![]()
![]()
.
Jak co to nawet jutro Konrad, jak nie masz czasu to na moment, pokażę Tobie gdzie. Chociaż tak na prawdę to ja mam dwie strzelnice w zasięgu nóg![]()
![]()
.

Kurnia, napływowe Brwinoszczaki znają lepiej okolice niż ja???
-
Konrad pierwsza "urządowa" zresztą jak i druga nieoficjalna, którą sam urządziłem sobie w firmie są od Ciebie jakieś 3km. Strzelnica która należała do zespołu szkół rolniczych, jest cały kompleks, potężne boiska do piłki i do siaty oraz kosza, zapuszczone mocno, strzelnica podobnie. Standardowa oś jakieś 60m ale przy odrobinie wysiłku można zrobić 100-kę.Shelter_kc pisze:gdzie masz te strzelnice, że ja muszę jechać aż 20 kmKiersnowski Art pisze:kto coShelter_kc pisze:no wreszcie się doczekałem...
zacytował mnie i nie opierdzielił![]()
![]()
Ale niemal offtopa Koledze żeśmy zrobili![]()
![]()
.
Jak co to nawet jutro Konrad, jak nie masz czasu to na moment, pokażę Tobie gdzie. Chociaż tak na prawdę to ja mam dwie strzelnice w zasięgu nóg![]()
![]()
.
![]()
Kurnia, napływowe Brwinoszczaki znają lepiej okolice niż ja???
Remington NMA1858 .44
Remington NMA1858 .44