Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
Spokojnie Cortez.Cortez pisze:JeeeeeeeeeeezzzzuuuuuuuuuuuuChłopie opanuj się!!! Już kupiłbyś cokolwiek - a jak chcesz po taniości, to bierz Crosmana Vantage.
Tiaaa, ale jakby mu napisać, aby kupił 40 letnie FWB 300 za 4x więcej kasy to by nie uwierzył, że wytrzyma kolejne 40 lat. No i czemu tak drogo.JesperKyd pisze: To nie pierwszy osobnik który nie wie czego chce i który ma problemy ze zrozumieniem tego co piszemy.
Bo miętosimy to od lat - a i tak g..no z tego wynika. Poczytaj podobne posty na iwebie, e-tawernie, SGS-ie.... Albo kupujesz i jesteś zdeterminowany, albo tylko sondujesz - bo kasy ni ma.maxxam11 pisze: ..Nie wiem po co ten bulwers Cortez??
... to zacznij czytaćmaxxam11 pisze:Nie wiem po co ten bulwers ...
Doskonale Cię rozumiemy. To Ty jeszcze nie rozumiesz nas. Ale kupisz 1 wiatrówkę, odsprzedaż i doskładasz i kupisz 2, potem 3 ... Po kolejnej może zrozumiesz. Nsze doświadczenie i stracona kasa. Tak stracona na te pier&%$ne testy.maxxam11 pisze:Mówicie że ja was nie rozumiem, ale to Wy mnie nie rozumiecie, a mi po prostu chodziło o to czy Crosman Remington Summit swoją energią przekracza magiczną barierę 17J
i czy to co piszą na http://www.airguns.pl/wiatrowka-test-remington-summit jest prawdą, że ma tyle wad...
Nie wiem po co ten bulwers Cortez??
Kilka sztuk pod rząd, które robiłem "pod klienta" miały od 263 do 284 m/s tylko po wymyciu bebeszków i samym smarowaniutao_tsy pisze:Może mieć ale nie koniecznie.