Puszkobijca.
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Puszkobijca.
Jak w temacie,szukam karabinka"przyzwoitego" puszkobijcy z magazynkiem,miałem Crosmana NightStalker ale po kilu wizytach w serwisie w militaria.pl nie nadaje się już do strzelania.Co możecie mi polecić,sam trochę szukałem ale nie znalazłem nic ciekawego.
-
-
- Ściepnik
Sprecyzuj jaki napęd Cię interesuje, jakie pieniądze masz do wydania. Poczytaj też nieco Forum, sporo tu tematów, które może Cię ukierunkują.PLN pisze:Jak w temacie,szukam karabinka"przyzwoitego" puszkobijcy z magazynkiem,

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

masz rację Robert .green_thunder pisze:..twinmaster desperado
Paweł pokazywał, że też da się strzelać kolejno do kapselków na 20 m z dobrym skutkiem.
Chyba że kolega PLN lubi strzelać seriami.... to wystarczy dobry karabinek ASG do to i kulki tańsze od śrutu i bateria wystarczy na dłużej niz nabój CO2 a puszke można zmasakrować...
-
-
To spróbuj tego http://www.kaliber.com.pl/wiatrowka-gam ... -4495.html
10- strzałów, przeładowanie pump, można obejrzeć w sklepie na Ursynowie, strzelać na Siekierkach.
Jeśli nie, to już tylko...FX
10- strzałów, przeładowanie pump, można obejrzeć w sklepie na Ursynowie, strzelać na Siekierkach.
Jeśli nie, to już tylko...FX
-
- Ściepnik
No to masz Berettę cx4 Storm, jest mniej awaryjna od Crosmana i ma dobre opinie na forach. W cenie też się zmieścisz, a i jeszcze na jakiś celownik zostanie.Strzelałem z tego 2 razy na 20 m, nawet fajna zabawka do szybkiej utylizacji śrutu bo do tarczy raczej nie bardzo 

-
-
-
- Ściepnik
O Umarex 850 Air Magnum masz 70 stron opisu na beżowym forum,a twinmastera obejżysz w Incorsie na Marconich 3.Szukaj, czytaj, porównuj, wszystko jest w googlach. 

Witam :-)
Widzę u kolegi PLN pewną ewolucję w podejściu do strzelania
Obydwa te karabinki potrafią o wiele więcej niż tylko dziurawić puszki.
Umarex, po dodaniu kilku gadżetów wygląda bardzo taktycznie ( mam na myśli osadę polimerową) no i ma czterotaktowy system przeładowania, nie tak duży jak repetierach sprężynowych... ale zawsze
Desperado daje dużo frajdy przy szybkim strzelaniu, ale trzeba się liczyć z dużym zużyciem śrutu i nabojów CO2.
Odwiedź sklepy.. pomacaj, przymierz się do obydwu karabinków i opowiedz o wrażeniach
Widzę u kolegi PLN pewną ewolucję w podejściu do strzelania

Obydwa te karabinki potrafią o wiele więcej niż tylko dziurawić puszki.
Umarex, po dodaniu kilku gadżetów wygląda bardzo taktycznie ( mam na myśli osadę polimerową) no i ma czterotaktowy system przeładowania, nie tak duży jak repetierach sprężynowych... ale zawsze

Desperado daje dużo frajdy przy szybkim strzelaniu, ale trzeba się liczyć z dużym zużyciem śrutu i nabojów CO2.
Odwiedź sklepy.. pomacaj, przymierz się do obydwu karabinków i opowiedz o wrażeniach

-
Tu bym się ze Sławkiem nie zgodził. Nie można przeliczać przyjemności na ilość śrutu, czy dwutlenku poświęconego dla niej
Nie strzelamy codziennie, choć szkoda
Mój terrano sporo pali, szczególnie teraz, ale chciałem go mieć i liczyłem się z kosztami (a więc wina umyślna, co Arnie potwierdzi).
Desperado - jak sama nazwa wskazuje, natomiast co u nas ludzie kombinują z 850-tkami
(Choć z urody mi się nie podobają)

Mój terrano sporo pali, szczególnie teraz, ale chciałem go mieć i liczyłem się z kosztami (a więc wina umyślna, co Arnie potwierdzi).
Desperado - jak sama nazwa wskazuje, natomiast co u nas ludzie kombinują z 850-tkami

-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
No nie wiemforestkorsze pisze:Przecież z WIATRÓWKAMI to jak z KOBIETAMI