Mam prośbę, by mi ktoś powiedział coś o tej wiatrówce.
Mniej więcej przeleżała u mnie w szafie jakieś 8 lat i nie była konserwowana.
Co powinienem z nią zrobić i gdzie kupię szczerbinkę do niej, bo jest uszkodzona?
Diana mod 27
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Diana mod 27
Ostatnio zmieniony 2009-06-29, 22:35 przez Qbapl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Administrator
-
- Ściepnik
-
Oki moja wina. Fakt, ale tylko jeszcze jedno - jak sprawdzić (strzelać, strzela), ale czy powinienem zwrócić uwagę na coś w szczególności? Czy od razu ją przesmarować, czy rozbierać w drobny mak (czy człowiek który jeszcze nie rozkręcał wiatrówki da sobie z tym radę??)
Zostałeś poproszony o uwagę przy pisaniu postów. Tak napisana wiadomość ( błąd na błędzie) jest z Twojej strony przejawem ignorancji tego forum.
Zostałeś poproszony o uwagę przy pisaniu postów. Tak napisana wiadomość ( błąd na błędzie) jest z Twojej strony przejawem ignorancji tego forum.
Ostatnio zmieniony 2009-06-30, 11:02 przez Qbapl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- -#Srebrny Dobromir
Rozebranie, na pewno jej nie zaszkodzi, a może uchronić cie przed jakąś poważniejszą awarią. Nie powinieneś mieć problemu z rozebraniem Dianki. Musisz tylko uważać na to żeby nie pogubić żadnych części, zwłaszcza kulek w cylinderku
Skoro ładnie prosisz to tutaj masz LINKA do tutoriala, jak rozebrać Diane 27.
A na marginesie, po wpisaniu w google "diana 27 demontaż" jako pierwsza wyskoczyła tez ta stronka
Warto zdiagnozować co w środku i ewetualnie powymieniać co trzeba. A na pewno warto włożyć PET-a, mosiężne podkładki ślizgowe, jak wejdzie to koszulkę na prowadnicę, raczej na pewno do wymiany będzie uszczelka. Można skombinować sobie ZEPTO Ja chcę ustawić swoją dianke pod limit, teraz jeszcze ma ciut więcej około 8,6-8,9J.
Jak będziesz miał pytania to wal śmiało.
Skoro ładnie prosisz to tutaj masz LINKA do tutoriala, jak rozebrać Diane 27.
A na marginesie, po wpisaniu w google "diana 27 demontaż" jako pierwsza wyskoczyła tez ta stronka
Warto zdiagnozować co w środku i ewetualnie powymieniać co trzeba. A na pewno warto włożyć PET-a, mosiężne podkładki ślizgowe, jak wejdzie to koszulkę na prowadnicę, raczej na pewno do wymiany będzie uszczelka. Można skombinować sobie ZEPTO Ja chcę ustawić swoją dianke pod limit, teraz jeszcze ma ciut więcej około 8,6-8,9J.
Jak będziesz miał pytania to wal śmiało.
-
Qbapl witaj! i co zrobiłes do tej pory ze swoją Dianką? Bo cisza,a chciałbym sie dowiedziec co i jak? Pozdrawiam Teo
[ Dodano: 2009-11-16, 19:35 ]
dzis pytałe o szczerbinke do dianki27 w sklepie w niemczech! gośc powiedział mi 69.90 Euro!!! Powiedziałem mu ,że go poje...... tylko u nas szukac!
[ Dodano: 2009-11-16, 19:35 ]
dzis pytałe o szczerbinke do dianki27 w sklepie w niemczech! gośc powiedział mi 69.90 Euro!!! Powiedziałem mu ,że go poje...... tylko u nas szukac!
hw 97k+delta optical by Senio
diana27
diana27