Jeśli z lufą łamaną nie ma problemu z biegiem czasu to przerzucam się na łamaną
Podpowiedzcie czy luneta w ogóle jest przydatna, jeśli jest to jaka, starczy 4x20 może 4x28 a może 7x28 ?
Co do odległości z której będę chciał strzelać to różnie - wiadomo im dalej tym podejrzewam więcej satysfakcji
Dzięki. Tak patrze na tego Crosmana Copperhead-a że to fajny sprzęt + luneta 4x32 lub 9X40 i mogłoby być fajnie. Cenowo tragedii nie ma ale może polecilibyście jeszcze coś ciekawego w tej cenie lub troche tańsze ?
green_thunder pisze:Poczekaj chwilę, może się namyślę. Z ofertą.
... to się namyśl . Tylko , że darmo , to boli gardło ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Poczytawszy różne tematy doszedłem do wniosku że większość na początek wybierało Copperhead lub Vantage. Vantage jest droższy o 80-100zł więc odpada (wolę trzymać na lunetę).
Copperhead 900 303zł z wysyłką - max mojego budżetu - więc lunetę odpuszczam, chciałem dobrać taką za 75zł ale podejrzewam że odradzicie.
Pytanko, da rade strzelać bez lunety w puszke z 50m przy odrobinie doświadczenia ?
PS Jaka jest różnica pomiędzy Copperhead a Copperhead 900, dzięki!
Ostatnio zmieniony 2016-03-20, 12:58 przez OFF, łącznie zmieniany 1 raz.
Cortez pisze:Co rozumiesz przez "odrobinę doświadczenia" Bo znam takich, którzy to potrafią - tyle, że strzelają z dobrych sprzętów od wielu, wielu lat....
Chodzi że że na początek postrzelam z 20m, potem 30m, potem 40m i dalej... juz nabierając małego obycia w strzelaniu. Nie chodzi mi o doświadczenie kilku letnie bo to tego czasu już na pewno będę miał lunete
Wszędzie czytam, piszą i piszą "ucywilizować" karabinek KONIECZNIE! "tuningować", ludzie co za czasy, tylko serwis i serwis i to przy każdym sprzęcie, aah ta dzisiejsza młodzież tylko tuningowanie w głowie...
Miło być uznanym za młodzież, jednak przy wiatrówkach to raczej epoka Syrenek - po 100 km wymienić olej, dokręcić śruby, nasmarować co trzeba. Kup, postrzelaj z pudełkowego Crosmana, potem postrzelaj z tego karabinka po przeglądzie i zrozumiesz o co chodzi.