Witam. Wiem wiem jaki macie stosunek do tego..."B"... Jednakże to będzie moja pierwsza wiatrówka, zależy mi aby troche się tym pobawić i zobaczyć czy załapie bakcyla. Jak ktoś chce polecać tylko dużo droższy sprzęt to odradzam aczkolwiek mogę podać nr konta bankowego
A więc jaka jest różnica i czy warto "dopłacać"?
Coś do max 250-300zł
Wiem że sprzęty z najniższej półki ale no na razie nie chce inwestować w średnią półkę.
Jest sens dopłacać 70zł do B4 czy zaoszczędzić i wziąć tańszą zabawkę ?
Jaka jest różnica?
Powiekszenie 7x jest przydatne przy tym sprzęcie?
... chyba , że puści zaczep tłoka , to zostanie Ci naciąg w ręku i paluszki w porcie ładowania
.. po kiego pytasz , skoro wiesz lepiej ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
OFF pisze:A ten Tytan GS 750 z lufa łamaną jest bardziej wytrzymały/dłużej posłuży niż "B" z dolnym naciągiem?
... na pewno lepszy wybór .
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
A lufa po jakim czasie łapie luzy, jeśli będę strzelał w słoneczne coniedzielne popołudnie i czy jakoś te luzy można skorygować/przykręcić czy wtedy tylko zostaje wymiana modelu?
Jakie luzy , kostka lufy jest mocowana w szczekach śrubą która to z kolei jest zablokowana śrubą dodatkową zabezpieczającą przed luzowaniem się śruby głównej , ponad to stosuje się na gwincie śruby loctite (niebieski).
pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
W pieniądzach o których piszesz znajdziesz nowy Crosman Copperhead. Najważniejsze to poczytaj min. z tydzień- dwa zanim coś zamówisz, w tej chwili widać że jeszcze niewiele z tego chwytasz - bez urazy:)