No no,coraz bardziej mnie korci.Fakt musiałbym się jeszcze troszke dozbierać finansowo,ale moje preferencje teraz choćby ze względu na łoże idą w kierunku 90tki.
No i zaczynam sie przekonywac do tego GasRama ze względu na możliwośc regulacji szmocy,wrazie jakby ciężko szła rejestracja to się spuśći bary do limitu i happy end .
Co do optyki to narazie nierealne ale raczej jak już kiedyś to będzie coś ruskiego,byćmoże z dampą.
Co do optyki to zdecydowanie Bushnell Legend 5-15x40 lub mały Leupold EFR, Weaver RV7 też się super sprawdzi i na zwykłym montażu.
Optyka o niebo(!) lepsza, a kasa na prawdę niewiele wyższa.
Dzięki za radę.Narazie temat optyki do tej armatki jest jeszcze w daleko w polu,zwłaszcza jak wyładuje się na rejestrację.Mimo regulacji mocy to strzelanie z kastrata to nie to samo i nie o to mi chodzi więc pewnie i tak będzie nadymany na maxa ,no i chcę mieć spokojną głowę i legalny sprzęt
Temat optytki do 90tki z mojej strony kiedyś napewno powróci zwłaszcza że głównym zadaniem mojego FAceta ma być strzelanko na dalsze ale narazie w planach jest tylko demolka z otwartych
Do solidnej demoli limit to za mało choćby na cegły.Widziałem kiedyś gdzieś na necie jakiś filmik z Fac 5,5 tylko pcp,nie wiem co to było ale pamiętam że miało chyba ze 35żuli albo jakoś tak.Z kilkunastu metrów przebijało 6 puszek z wodą i na końcu szklaną butelkę rozwalało w mak.To dla mnie jest demolka Ale zadowole się też mniejszymi efektami.
[ Dodano: 2008-04-23, 21:24 ]
A teraz pytanko,gdzie kupię najtaniej HW90.W sklepie u Pana A. niestety nie ma,a szkoda bo może bym sie wybrał do Zielonej G. aby osobiście pomacać sprzęta przed zakupem.
A teraz pytanko,gdzie kupię najtaniej HW90.W sklepie u Pana A. niestety nie ma,a szkoda bo może bym sie wybrał do Zielonej G. aby osobiście pomacać sprzęta przed zakupem.
Pan A. nie ma FAC-ów.
Ale Pan A ma 80tkę, i jeszcze kilka innych sprzętów w których wystarczy tylko sprężynkę wymienić.Ale oczywiscie z Facem nic a nic wspólnego nie mają
Ostatnio zmieniony 2008-04-24, 15:24 przez indian, łącznie zmieniany 1 raz.
O tym właśnie mówię .Pana A jeszcze nie pytałem ale pytałem w ASSA i nie mają .Czekam na odpowiedź z Incorsy.Coś trudno kupić tą 90tkę przynajmniej u sprawdzonych sprzedawców
[ Dodano: 2008-04-24, 20:32 ]
PS.Incorsa też nie ma,mają tylko model k bez otwartych i z tłumikiem