Hatsan mod 9 :)

Wszystkie typy wiatrówek sprężynowych

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

fantazja555

Hatsan mod 9 :)

Post autor: fantazja555 »

Wiem , wiem stare to oklepane czytałam , proszę tylko o podpowiedz bo chcę sama go ( ucywilizować ) sa gotowe zestawy na Allegro, wiem co i jak ale nie czaję podzespołów do wymiany :( :( :( wybaczcie mi to . A chcę to sama zrobić po to kupiłam hatsana od Hiszpana :D . Na nim chcę się nauczyć . Dodam też iż sama planuję dorobić mu osadę z drewna bukowego ( jak to mówią WYZWANIE TO UBRANIE TEŻ :) ) .
Awatar użytkownika
januszmariusz

Post autor: januszmariusz »

pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
Awatar użytkownika
blucas
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: blucas »

No proszę :D Kobieta z zacięciem do majsterkowania.
Obrazek
Nie tuningowałem Hatsanów, ale może lepiej napisać do Alchemika o zestaw ;) Link
C.3576, Ka.CaP-1 - jeszcze się robi
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

fantazja555 pisze:A chcę to sama zrobić po to kupiłam hatsana od Hiszpana
... mogłem Ci dołożyć gotowy zestaw do zamontowania do tego Hatsana :mrgreen:

Zestaw z linku Janusza niestety nie pasuje do tego modelu . Metalowe prowadnice tez niekoniecznie .
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
tao_tsy

Post autor: tao_tsy »

Obadaj jeszcze możliwość tego typu ;
http://www.e-tawerna.pl/viewtopic.php?t=11208
Plus nowa uszczelka typu zepto i ślizgi na tłoku .
Awatar użytkownika
Michał
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Michał »

fantazja555 pisze:A chcę to sama zrobić po to kupiłam hatsana od Hiszpana
...tak więc...
Hiszpan63 pisze:... mogłem Ci dołożyć gotowy zestaw do zamontowania do tego Hatsana
...uśmiechnij się ładnie do Przemka,zagadaj... reszty chyba nie trzeba pisać... :mrgreen:
HW97 .177,Remington Summit .177,Lov2 .177,C 2240 .177-Walther 2x20,Colt 1911,Hatsan 135 .22,CP1-M .177,CP1 .177,SPA p10 .22
fantazja555

Wpadłam na te myśl ale po fakcie jak już było napisane że przesyłka nadana :/ (myślę przecież Hiszpan ma wszystko do tego ale już nie chciałam mącić ). Przemku :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D napisz mi ile byś chciał za taki zestaw do (mojego uczniaka ;) ). Nadmienię też ze ( chyba dałam .................. pewną część ciała nie prosząc Cie o koronowanie lufy nie wiem czy tu dam radę :oops: :oops: :oops: ) reszty się nie boję :mrgreen:
Awatar użytkownika
Cortez

Post autor: Cortez »

Dowcip polega na tym, że w przypadku jakiegokolwiek karabinka sprężynowego - trzeba zadzwonić do danego tunera i pogadać...bezcenne. ;)
Daystate Merlyn S + Nitrex 3-9x42/SS 10x42
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

fantazja555 pisze:napisz mi ile byś chciał
...........
Cortez pisze:Dowcip polega na tym, że... trzeba zadzwonić do danego tunera i pogadać.
.... w piątek , w godz. 10.00 - 18.00 ... ;)
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
młotek

Post autor: młotek »

Hiszpan63 pisze: ... mogłem Ci dołożyć gotowy zestaw do zamontowania do tego Hatsana :mrgreen:
No proszę, czyli jednak można........
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

młotek pisze:No proszę, czyli jednak można........
Jeżeli odnosisz się do Twojego wcześniejszego pytania o tą samą kwestię , to odpowiadam , że jednak nie można :!

Fantazja555 kupiła ten karabin ode mnie , a nie z Cekausu :P I moja sprawa komu prywatnie zrobię zestaw lub nie . Tu na forum jak widzisz występuję pod swoim nickiem , a nie jako Cekaus . Proszę nie mieszać prywaty ze sprawami zawodowymi. Mogłem przecież od razu sprzedawać ztuningowane karabiny , a jednak jakiś cel miałem , by tego nie robić.
fantazja555

Witam :) napisze w podpunktach 1-- Kupiłam nowego hatsana tanio :) 2- Cieszę sie ze Przemek nic przy nich nie poprawiał bo co ja niby bym miała po nim poprawić wtedy :oops: :oops: :oops: 3-- Osobiście szanuję to ze ktoś kto ma taki autorytet mimo to umie zachować dystans do tego bo przecież gdyby je podrasował i wystawił to na pewno poszłyby jak świeże bułeczki 4-- Tu to jest jego czas wolny i nie musi nikomu doradzać ani dzielić się swą wiedzą a mimo to robi to :D 5-- TU DO młotek a skad wiesz ze gdybyś ty kupił ten karabinek to nie zaproponował by ci tego samego !!! a takie insynuacje są trochę niesmaczne ( zaraz każdy będzie mówił ze jako kobieta mam szczególne względy ja ich nie oczekuję ani na nie nie liczę NATOMIAST za każdą rade i podzielenie się wiedza jestem i będę BARDZO BARDZO BARDZO wdzięczna. Nie było mnie tu jeszcze i niejednemu forowiczowi pomagał !! ! 6- Przemku zadzwonię ( chodz z natury jestem nieśmiała i łatwiej mi pisać niż rozmawiać tak już mam :oops: :oops: :oops: ) jeśli tylko będę mieć spokojną chwilę od kiedy znalazłam wreszcie prace a pracuję po 12h to trudno o to rodzina, dom. 7- TU CHCE WSZYSTKIM którzy dzielą sie ze mną swa opinią i pomagają GORACO PODZIĘKOWAĆ
Awatar użytkownika
forestkorsze
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: forestkorsze »

Dobrze gadacie Towarzyszko.

Powodzenia w samodzielnym ucywilizowaniu dziewiątki :) , tylko się pochwal jak już będzie po :)
[scroll]# GAMO FALCON # SLAVIA 634#[/scroll]