Wiem , wiem stare to oklepane czytałam , proszę tylko o podpowiedz bo chcę sama go ( ucywilizować ) sa gotowe zestawy na Allegro, wiem co i jak ale nie czaję podzespołów do wymiany wybaczcie mi to . A chcę to sama zrobić po to kupiłam hatsana od Hiszpana . Na nim chcę się nauczyć . Dodam też iż sama planuję dorobić mu osadę z drewna bukowego ( jak to mówią WYZWANIE TO UBRANIE TEŻ ) .
fantazja555 pisze:A chcę to sama zrobić po to kupiłam hatsana od Hiszpana
... mogłem Ci dołożyć gotowy zestaw do zamontowania do tego Hatsana
Zestaw z linku Janusza niestety nie pasuje do tego modelu . Metalowe prowadnice tez niekoniecznie .
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Wpadłam na te myśl ale po fakcie jak już było napisane że przesyłka nadana (myślę przecież Hiszpan ma wszystko do tego ale już nie chciałam mącić ). Przemku napisz mi ile byś chciał za taki zestaw do (mojego uczniaka ). Nadmienię też ze ( chyba dałam .................. pewną część ciała nie prosząc Cie o koronowanie lufy nie wiem czy tu dam radę ) reszty się nie boję
Cortez pisze:Dowcip polega na tym, że... trzeba zadzwonić do danego tunera i pogadać.
.... w piątek , w godz. 10.00 - 18.00 ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
młotek pisze:No proszę, czyli jednak można........
Jeżeli odnosisz się do Twojego wcześniejszego pytania o tą samą kwestię , to odpowiadam , że jednak nie można
Fantazja555 kupiła ten karabin ode mnie , a nie z Cekausu I moja sprawa komu prywatnie zrobię zestaw lub nie . Tu na forum jak widzisz występuję pod swoim nickiem , a nie jako Cekaus . Proszę nie mieszać prywaty ze sprawami zawodowymi. Mogłem przecież od razu sprzedawać ztuningowane karabiny , a jednak jakiś cel miałem , by tego nie robić.
Witam napisze w podpunktach 1-- Kupiłam nowego hatsana tanio 2- Cieszę sie ze Przemek nic przy nich nie poprawiał bo co ja niby bym miała po nim poprawić wtedy 3-- Osobiście szanuję to ze ktoś kto ma taki autorytet mimo to umie zachować dystans do tego bo przecież gdyby je podrasował i wystawił to na pewno poszłyby jak świeże bułeczki 4-- Tu to jest jego czas wolny i nie musi nikomu doradzać ani dzielić się swą wiedzą a mimo to robi to 5-- TU DO młotek a skad wiesz ze gdybyś ty kupił ten karabinek to nie zaproponował by ci tego samego !!! a takie insynuacje są trochę niesmaczne ( zaraz każdy będzie mówił ze jako kobieta mam szczególne względy ja ich nie oczekuję ani na nie nie liczę NATOMIAST za każdą rade i podzielenie się wiedza jestem i będę BARDZO BARDZO BARDZO wdzięczna. Nie było mnie tu jeszcze i niejednemu forowiczowi pomagał !! ! 6- Przemku zadzwonię ( chodz z natury jestem nieśmiała i łatwiej mi pisać niż rozmawiać tak już mam ) jeśli tylko będę mieć spokojną chwilę od kiedy znalazłam wreszcie prace a pracuję po 12h to trudno o to rodzina, dom. 7- TU CHCE WSZYSTKIM którzy dzielą sie ze mną swa opinią i pomagają GORACO PODZIĘKOWAĆ