... ale Twoja , nie wpadła 15 lat temu tylko na herbatkę i Q .. uźwa jeszcze nie dopiła ....benio pisze:A wracajac do Twojego motta..moja tesciowa tez zyje i dobrze sie trzyma

Moderator: Hiszpan63
... ale Twoja , nie wpadła 15 lat temu tylko na herbatkę i Q .. uźwa jeszcze nie dopiła ....benio pisze:A wracajac do Twojego motta..moja tesciowa tez zyje i dobrze sie trzyma
Moze troche upierdliwy ,jestem pytajac o w koncu taka sobie lunetke,ale
Akurat z optyką , to baaardzo indywidualna kwestia . Jest wiele czynników , które decydują o preferowaniu danego modelu lub nie , włącznie z genetycznym uwarunkowaniem i sprawnością Twojego wzroku. Generalnie fakt , że wydane pieniążki maja sprawiać frajdę i dlatego trzeba zadawać pytaniabenio pisze:Moze troche upierdliwy ,jestem pytajac o w koncu taka sobie lunetke,ale..strasznie nie lubie,jak nie dosc ,ze do czegos ciezko dochodze-mam i...cos niepasuje.
Ale wcześniejszych lat 12 widywałem ją raz w roku , a i tak nerwy psułabenio pisze:Wracajac do teściowej -to i tak krotko u Ciebie na tej herbatce sie zatrzymala u mnie bez mala 39 lat i zyyyje..
Ojjj...za to nie postawi...ale za wspomniane skróty i dbałość o język język takbenio pisze:No miało być o Entrze...jeszcze nas jakiś admin do pionu postawi, dam już
spokój.