Dzień dobry
Pytanie jak w temacie, kupiłem niedawno drugi karabinek QB78. Miałem okazję no i byłem ciekaw jak to jest strzelać z "nie sprężyny". Przyznaję że bardzo go polubiłem i nie chcę się z nim rozstawać, ale chinka jak to chinka wymaga dopieszczenia. Znalazłem sbsy co i jak robić, ale suma sumarum wszystkiego nie ogarnę, z racji braku czasu i narzędzi. Po pierwsze chciałbym poprawić koronę, przy okazji wymienić uszczelki łącznie z pozbyciem się tej filcowej przeszkadzajki i podkręcić ek pod limit (wiatrówka jest w kal.22, taka była i służy jako destruktor butelek, puszek i wszystkich innych śmieci które zbieram w ciągu tygodnia).
W związku z tym potrzeba wyregulowania tego na chronografie, ja nie posiadam niestety.
Czy możecie polecić jakiś serwis, który podejmuje się takich zabiegów?
Pozdrawiam
Serwis wiatrówki, gdzie najlepiej ją oddać?
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
Niestety nie grzebię przy Co2 aż tak inwazyjnie . Dlatego musisz szukać speców na beżowym . którzy będą chcieli się podjąć .
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy