Luneta za 75zł ?
Moderator: Hiszpan63
-
Luneta za 75zł ?
Witajcie. Z ciekawości ile mi taka luneta wytrzyma na Copperheadzie ? Coniedzielne strzelanie.
http://allegro.pl/luneta-zoom-3-9x40-ce ... 06347.html
Odpuścić? -i dozbierać jeszcze 200zł ?
http://allegro.pl/luneta-zoom-3-9x40-ce ... 06347.html
Ostatnio zmieniony 2016-03-20, 12:56 przez OFF, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ściepnik
-
Re: Luneta za 75zł ?
"Klikanie" - to słowo zarezerwowane do przestawiania nastaw lunety za pomocą wież.OFF pisze:...Coniedzielne klikanie....

Odpuść tę lupkę, bo szkoda kasy. Montaż z zestawu też jest kupą...

Daystate Merlyn S + Nitrex 3-9x42/SS 10x42
-
Ta luneta i wytrzyma, i wystarczy: http://wiatrowka.sklep.pl/luneta-celown ... d-409.aspx
-
- Ściepnik
Niestety jest niedostępna i kosztuje więcej niż 75 złotych. Nooo chyba, że Ktoś ma używaną na zbyciu.green_thunder pisze:Ta luneta i wytrzyma, i wystarczy: http://wiatrowka.sklep.pl/luneta-celown ... d-409.aspx

Strzelać nie umiem za bardzo, ale za to bardzo lubię.
-
-
- Ściepnik
-
...albo 750 szt tego H&N:
http://sklep.incorsa.pl/sruty-diabolo-d ... 61,pl.html
Testowałem kiedyś i jeszcze mi zostało. Fajne do rozwałki na 30-50m...
http://sklep.incorsa.pl/sruty-diabolo-d ... 61,pl.html
Testowałem kiedyś i jeszcze mi zostało. Fajne do rozwałki na 30-50m...

Daystate Merlyn S + Nitrex 3-9x42/SS 10x42
-
-
Dość prawdopodobne iż sklepowa wiatrówka którą wybrałeś ma ponad 20J. Kopie to strasznie.
W optyce którą wkleiłeś może dość szybko paść 'zero', tz. krzyż nie jest na stale, można dzięki regulacji zmieniać jego położenie. To lubi się rozlecieć, co strzał, krzyż będzie wskazywał inne miejsce na tarczy. Jakość obrazu, nie wiem nie patrzyłem, ale mam tanizne i coś lepszego. Są różnice. Nie mówiąc już o grubości krzyża, który w taniznie jest grubasem.
Chcesz kup, wydasz 75, zapewne padnie, będziesz kupował drugą, a będziesz już lżejszy o 75.
Karabinek bez wizyty o kogoś kto się na tym zna i go wyreguluje i doprowadzi do porządku, to też słaba zabawa.
Doskładaj, poczekaj, traf jakąś ofertę od ludzi tutaj.
Ja nie mam wielkiego doświadczenia, ale strzelałem z pudełkowego copperheada.
Do tej pory mnie zęby bolą, spust był tak twardy, że myślałem że sie popsuło, albo nie odbezpieczyłem. A jak już strzeliło..., to jakbym strzelał z armaty.
Pozdrawiam
soda
W optyce którą wkleiłeś może dość szybko paść 'zero', tz. krzyż nie jest na stale, można dzięki regulacji zmieniać jego położenie. To lubi się rozlecieć, co strzał, krzyż będzie wskazywał inne miejsce na tarczy. Jakość obrazu, nie wiem nie patrzyłem, ale mam tanizne i coś lepszego. Są różnice. Nie mówiąc już o grubości krzyża, który w taniznie jest grubasem.
Chcesz kup, wydasz 75, zapewne padnie, będziesz kupował drugą, a będziesz już lżejszy o 75.
Karabinek bez wizyty o kogoś kto się na tym zna i go wyreguluje i doprowadzi do porządku, to też słaba zabawa.
Do tej pory mnie zęby bolą, spust był tak twardy, że myślałem że sie popsuło, albo nie odbezpieczyłem. A jak już strzeliło..., to jakbym strzelał z armaty.
Pozdrawiam
soda
-
Heh 20J no nieźle. Ale można uciąć tylko dwa zwoje i bedzię mniej ?soda pisze:Dość prawdopodobne iż sklepowa wiatrówka którą wybrałeś ma ponad 20J. Kopie to strasznie.
Pozdrawiam
soda
Noszę okulary i zęby też są więc nie chciałbym tego stracić...
Jeśli nie Copperhead to co wybrać ?
PS Nie widzi mi się kupowanie używki a przeglądając dział Sprzedaży - są kompletne pustki na tym i innych forach...
Tunningować też nie zamierzam bo chce trafiać w puszkę lub coś większego a nie w same "dziesiątki" na tarczy...

-
- Ściepnik
OFF pisze:Nie widzi mi się kupowanie używki
OFF pisze:Tunningować też nie zamierzam
.. to kup sobie cokolwiek , z czymkolwiek na grzbiecie i z cała pewnością też będziesz trafiał .... zwłaszcza w coś większego ...OFF pisze: chce trafiać w puszkę lub coś większego

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
- Ściepnik