Potrzebuje porady w temacie:
Mam kolorowe zdjęcie . Chce wygenerować kontury elementu widocznego na tym zdjęciu jako linie czarne na białym tle. Potem nałożyć i dopasować otrzymane kontury na inne zdjęcie nr 2, na którym kontury będą widoczne jako ozdoba powierzchni ze zdjęcia nr 2. Zawile ale chyba po polsku.
Inaczej jest zdjęcie wzorku na kolbie. Przerabiam na linie czarno-białe i nanoszę celem dopasowania na zdjęcie innej kolby. Jak to zrobić - krok po kroku.
obróbka zdjęć
Moderator: Hiszpan63
-
- -#Kustosz
obróbka zdjęć
Krzysztof
Quackenbush i nowsze
Quackenbush i nowsze
-
- Ściepnik
-
-
Re: obróbka zdjęć
Nie wiem co chcesz otrzymać w efekcie końcowymkrzysztof pisze:Potrzebuje porady w temacie:
Mam kolorowe zdjęcie . Chce wygenerować kontury elementu widocznego na tym zdjęciu jako linie czarne na białym tle. Potem nałożyć i dopasować otrzymane kontury na inne zdjęcie nr 2, na którym kontury będą widoczne jako ozdoba powierzchni ze zdjęcia nr 2. Zawile ale chyba po polsku.
Inaczej jest zdjęcie wzorku na kolbie. Przerabiam na linie czarno-białe i nanoszę celem dopasowania na zdjęcie innej kolby. Jak to zrobić - krok po kroku.

1/kontury-program zajebisty
fotofiltr
2/nakładanie-wybór duży:
ja uzywam corel draw
3/do elastycznej obróbki można uzyc corel trace
pzdro
były kochane 9,był szmelc,był FWB 300,jest Baikal 512M i do tego dodam inne wyzwanie ...