Kcialbym takie wiatrówkie żeby strzelała na miljon metrów w środek wszystkiego i przebijała pancerz gruby i żeby kosztowała pieniążek lub dwa. Taka marzy mi się.
Ale mogłaby być też taka z którą będzie mniejszy problem niż z B3, wiem że strzelanie to sprzęt i umiejętności. Trudno powiedzieć czy moje przerastają wiatrówkę, choć strzelając z broni na amunicję ostrą mam wrażenie że mam mniejszego zeza. Niestety mój cudowny egzemplarz sieje i nie mam co do tego wątpliwości bo testy robiłem na solidnym podparciu. Whatever, nie będę tłumaczył czemu się nie polubiliśmy z tytanem.
Chciałbym natomiast kupić nową, niestety im więcej informacji wciągam na forach tym bardziej jestem zdezorientowany. Budżet to 800 zł w porywach do 1000, dwie wiatrówki które przypadły mi do gustu, ale tylko optycznie bo w sklepie nie da się strzelać

Druga sprawa to kupno czegoś lepszego w opcji 'second hand', tylko tu pojawia się problem bo nie ufam alegrom i innym, kupując taki sprzęt wolałbym kogoś z forum, najlepiej fanatyka, który głaskał i przykrywał kocykiem, opowiadał bajki na dobranoc i do konserwacji używał nie tylko pronto do mebli. Na sks nie znalazłem zbyt wielu ogłoszeń, gdzie najlepiej pisać? Na tym beżowym można coś ustrzelić w dziale giełda?
To na razie tyle chyba, wiatrówka do rekreacji w ogródku, dystanse od 15 do 40 metrów. Nie mam ambicji żeby trafiać główkę od szpilki, ale do tarczy byłoby miło czasem trafić.