Colt Special Combat
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Colt Special Combat
Witam posiada ktoś z was ten model pistoletu ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
-
-
- Ściepnik
-
-
OT:
Pierwszy raz czytając twój post zrozumiałem, że pracowałeś kiedyś jako pomocnik futryny
Żeby zrozumieć co autor miał na myśli, musiałem czytać trzy razy
A czy o to chodzi
O rebusy przy porannej kawie 
Ogarnij się
Pisz po polsku 
Drogi przyjacieluDzeyson pisze:Nie chodzi mi o farby olejne do malowania obrazów lol kiedyś jak pracowałem jako pomocnik futryny , kaloryfery malowałem farbą olejną tyle , żę kaloryfery są raczej ze żeliwa a futryny ze pewnie jakiegoś stopu stali z aluminium . Tak mi się jakoś skojarzyło Lol

Pierwszy raz czytając twój post zrozumiałem, że pracowałeś kiedyś jako pomocnik futryny

Ogarnij się

Sharp 1210+Barska 3-12x40AO; Iż61 CPR2*+CCCP; Iż 61 CPR1 + kolimator, Gamo Compact; Iż38
*/ CPR=CustomPabloRudnik
*/ CPR=CustomPabloRudnik
-
Dzeyson, okładzin nie zmieniaj, bo nie ma nic gorszego, jak przerabiać replikę na badziew odpustowy. Model mojego pistoletu, to colt M1911 A1, z podciętym ukośnie z obu stron korpusem w okolicy spustu, aby ułatwić ułożenie palca i posiada takie okładziny. Natomiast colt M1911 posiada szkielet z niezbyt wygodnym miejscem na palec ściągający spust, ale takie właśnie nakładki, jak w combacie. Natomiast, jeśli chcesz, to lepiej byłoby zeszlifować warstwę kolorystyczną z metalowych części i użyć oksydy na zimno, pędzeleczkiem, czy też tamponikiem, a jeszcze lepiej sprzedać go, jak się uda i kupić używkę colta, albo replikę pistoletu TT-33. Chodzi przecież o to, że odwzorowania pistoletów powinny być jak najbardziej wierne oryginałowi.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pistolet_Colt_M1911
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pistolet_Colt_M1911
-
Po prostu wytłumaczyłem swój nie przemyślany błąd , bo co za kretyn by pomalował olejną farbą . Dzięki RobertStarszy_Pan pisze:OT:Drogi przyjacieluDzeyson pisze:Nie chodzi mi o farby olejne do malowania obrazów lol kiedyś jak pracowałem jako pomocnik futryny , kaloryfery malowałem farbą olejną tyle , żę kaloryfery są raczej ze żeliwa a futryny ze pewnie jakiegoś stopu stali z aluminium . Tak mi się jakoś skojarzyło Lol![]()
Pierwszy raz czytając twój post zrozumiałem, że pracowałeś kiedyś jako pomocnik futrynyŻeby zrozumieć co autor miał na myśli, musiałem czytać trzy razy
A czy o to chodzi
O rebusy przy porannej kawie
Ogarnij sięPisz po polsku
Temat uważam za zamknięty
-