umarex h.p.p jesli ktoś go posiada niech mi odpowie
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
umarex h.p.p jesli ktoś go posiada niech mi odpowie
witam mam takie pytanie dotyczace umarexa hpp w moim egzemplarzu lufa nie jest idealnioe po srodku otworu w zamku przez co traci swoja celnosc jak w waszych egzemplarzach jest i czy ta lufa zewnetrzna jest wytrzymala bo to plastik i jeszcze jedno czy w waszych jak jest zabezpieczona to mozna zamkiem ruszyc i ogolnie opiszcie jakie wy w nim wady i zalety widzicie z gory dzieki pozdrawiam
-
- Ściepnik
Poprosiłem w Twoim języku o poszanowanie zasad pisowni języka polskiego i stosowanie się do regulaminu , który zaakceptowałeś rejestrując się na forum . Jeszcze jeden taki niechlujny post i będziesz tylko czytał

Ostatnio zmieniony 2013-07-18, 08:40 przez Hiszpan63, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
zapewne chodzi o centrowość lufy, bez zobaczenia to zgaduj zgadula, troche może Ci odpowie filmik z porównania: https://www.youtube.com/watch?v=Nsl4oWoIecE jeśli to HPP to ta replika Siga, bezpiecznik blokuje kurek nie zamek, warto po prostu wpisać w google "umarex hpp review" i troche poszukać
Osiąganie zwycięstwa w zwykły sposób nie stanowi szczytu osiągnięć. Sun Tzu
-
-
Nie wiem jaka tam jest konstrukcja, skoro piszesz że lufa-kołnierz to niby plastik to musi mieć w środku "cieniutką lufkę" która wewnątrz może mieć na sobie kołnierz centrujący, być może z powodu blow backa uległ uszkodzeniu, tak po cichu zgaduje. A jeśli nie ma to dorobić, chyba że jest gwarancja jeszcze.
Osiąganie zwycięstwa w zwykły sposób nie stanowi szczytu osiągnięć. Sun Tzu
-
gwarancji nie ma bo to używana jest lufa zewnętrzna jest plastikowa a w środku jest cieniutka lufa wewnętrzna która jest metalowa i ta zewnętrzna nie jest centralnie w środku otworu po prostu przy celowaniu trzeba bardziej się skupić bo w moim Sti Duty One łatwiej się celuje
Prosiłem grzecznie i nic ... to jedziemy dalej ...
... jeszcze trochę i się pożegnamy ...
Prosiłem grzecznie i nic ... to jedziemy dalej ...

Ostatnio zmieniony 2013-07-18, 15:06 przez smoczek960, łącznie zmieniany 2 razy.