suhl 311
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze, krzysztof
-
suhl 311
Prosze moze ktos mi podpowie mam pozwolenie na wiatrowke ,suhl model 311 a wiatrowki juz nie mam . policja chce zobaczyc ,zeby wyrejestrowac , lub musze dostarczyc dane ,parametry ze nie przekracz .17j .moze jakas dokumetacja ,nawet niemiecka .moje ifo to 500359515 ..dziekuje stanislaw .
-
Witaj w naszych skromnych progach
Z tego co się orientuję, to ten model nie przekracza energii 17J, więc pozwolenie nie jest potrzebne. Chyba, że to było dawno temu...Ale jeśli obecnie jej nie posiadasz, to albo policja niech sobie poszuka informacji o niej, albo Ty im dostarcz. Są do znalezienia w internecie zarówno schematy, jak i dane techniczne...
pozdrawiam, Cezar
Z tego co się orientuję, to ten model nie przekracza energii 17J, więc pozwolenie nie jest potrzebne. Chyba, że to było dawno temu...Ale jeśli obecnie jej nie posiadasz, to albo policja niech sobie poszuka informacji o niej, albo Ty im dostarcz. Są do znalezienia w internecie zarówno schematy, jak i dane techniczne...
pozdrawiam, Cezar
dla siebie żyjesz dniem dzisiejszym, dla swoich bliskich-każdym kolejnym...
żyj , a nie istniej
PS+GS
żyj , a nie istniej
PS+GS
-
- Administrator
-
- Ściepnik
Cześć Staszku.
Szukałem w sieci, ale póki co nic nie znalazłem.
Niestety może być z tym problem.
Na razie jedyne rozwiązanie jakie mi przyszło do głowy, to popytać posiadaczy (np. sprzedających na eGun'ie) o skan dokumentacji.
Jak coś się dowiem, to napiszę, a Ty może napisz dokładniej czego Policja chce od Ciebie.
Pozdrawiam.
Szukałem w sieci, ale póki co nic nie znalazłem.
Niestety może być z tym problem.
Na razie jedyne rozwiązanie jakie mi przyszło do głowy, to popytać posiadaczy (np. sprzedających na eGun'ie) o skan dokumentacji.
Jak coś się dowiem, to napiszę, a Ty może napisz dokładniej czego Policja chce od Ciebie.
Pozdrawiam.
... z warzyw najbardziej lubię tytoń.
-
-
Ireczku, nie ma co dawać do sprawdzenia. Wiatrówki już nie ma...Więc ciężko dać do rusznikarza, lub pokazać policji...100szek pisze:mam pozwolenie na wiatrowke ,suhl model 311 a wiatrowki juz nie mam . policja chce zobaczyc
dla siebie żyjesz dniem dzisiejszym, dla swoich bliskich-każdym kolejnym...
żyj , a nie istniej
PS+GS
żyj , a nie istniej
PS+GS