No i zaczynam z pytaniami

Jaka polecacie lunetkę do hatsana 90 QT + alchemik ? Jaki montaż etc, ma mi służyć do rekreacyjnego strzelania. Cena max do 300 zł. Szukałem odpowiedzi na forum i jedyne jakie znalazłem było w przedziale cenowym 150-200.
Moderator: Hiszpan63
... ponieważ jest to wytrzymały , sprawdzony celownik ... ale ...Golin pisze:zauważyłem ten model polecacie najczęściej do wiatrówek-budżetówek
... ten akurat także jest dobrym budżetowym celownikiem. Przy zakupie sprawdź czy ma oznaczenie "TS" . W tej chwili zdaje się , nie jest oferowany z montażem ...Golin pisze: Leapers 3-9x32 1'' AO MD?
Jeżeli za 50 zł , to bierz ... jeśli więcej , to .... eeeh ... DOC , Leapers , PP ... na tym skup uwagę ...Golin pisze: Mam właśnie okazje dostać ją taniej.
Jest ... niewłaściwa na Twój karabin ... Potrzebujesz wytrzymałej optyki , a ten walther niestety do takich nie należy ...Golin pisze:Jest aż tak kiepska ?
Bo Hatsana 90 trzeba "zatrzasnąć" , a nie zamykać ... z czasem się przyzwyczaisz i będziesz robił to odruchowo. Oczywiście w miarę użytkowania , także się wyrobi , lub po prostu ułoży i będzie ok.Golin pisze:Aczkolwiek dość ciężko ją "zamknąć" po "złamaniu", co mnie dość martwi,
Prawdopodobnie jesteś zestresowany "faktem posiadania"Golin pisze: Prawdopodobnie panikuje