crosman c11 to dla mnie ważne!!!!!

Wszystko co dotyczy wiatrówek CO2

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

crosman c11

crosman c11 to dla mnie ważne!!!!!

Post autor: crosman c11 »

Witam,mam taki problem posiadam crosmana c11 byl raz na reklamacji ponieważ nie działało coś od razu gdy wyjąłem magazynek on wypadał.Teraz ,gdy strzelam wszystko ok ale niekiedy zdarza się że 2 -3kulki wpadną do pistoletu póżniej wypadają co mam robić strzelać się świetnie da.ale czy to jakas wada ? mam znowu oddac na reklamację ? bo może ja coś zle robie bo na karcie gwarancyjnej było napisane że została przestrzelona czyli jak z niej strzelali to bylo wszystko ok? prosze o pomoc...!
Awatar użytkownika
bastek_34_WALCZ

Post autor: bastek_34_WALCZ »

żadaj wymiany egzemplarza, albo wyrzuć, to naprawdę zły model.... kuszą tylko niską ceną, pomyśl czemu tak spadła w ostatnim roku
Osiąganie zwycięstwa w zwykły sposób nie stanowi szczytu osiągnięć. Sun Tzu
Awatar użytkownika
piotrpek
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: piotrpek »

Taka uroda C11 :mrgreen: . Poszukaj i poczytaj inne posty na ten temat.
Crosman 3576, 2xŁucznik KL.170, PRO77, Lider S-9, Sharp Innova 1210+Delta 3-9x40
Awatar użytkownika
Coke

Post autor: Coke »

ja mam już drugie C11, kumpel ma swoje od nowości jeszcze. moje pierwsze sprzedałem natomiast innemu kumplowi. wszystkie działają bardzo dobrze, często strzelamy z nich po różnych bunkrach itp. w tym moim pierwszym 2x była gwarancja, raz wypadający zamek bo trzeba wciskać przycisk z boku jak się go wkłada to wtedy sie nie wyrabia zatrzask a innym razem za źle odlana kulka zablokowała lufe.

pomijając te 2 akcje wiatrówka totalnie bezawaryjna i do rozpierduchy idealna. nie rozuimiem negatywnych opinii bo jest naprawde świetna.
Turcar 4.5 mm + Sutter 3-7x20WA
Crossman C11
Crossman C31