crosman c11 to dla mnie ważne!!!!!
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
crosman c11 to dla mnie ważne!!!!!
Witam,mam taki problem posiadam crosmana c11 byl raz na reklamacji ponieważ nie działało coś od razu gdy wyjąłem magazynek on wypadał.Teraz ,gdy strzelam wszystko ok ale niekiedy zdarza się że 2 -3kulki wpadną do pistoletu póżniej wypadają co mam robić strzelać się świetnie da.ale czy to jakas wada ? mam znowu oddac na reklamację ? bo może ja coś zle robie bo na karcie gwarancyjnej było napisane że została przestrzelona czyli jak z niej strzelali to bylo wszystko ok? prosze o pomoc...!
-
-
- Ściepnik
-
ja mam już drugie C11, kumpel ma swoje od nowości jeszcze. moje pierwsze sprzedałem natomiast innemu kumplowi. wszystkie działają bardzo dobrze, często strzelamy z nich po różnych bunkrach itp. w tym moim pierwszym 2x była gwarancja, raz wypadający zamek bo trzeba wciskać przycisk z boku jak się go wkłada to wtedy sie nie wyrabia zatrzask a innym razem za źle odlana kulka zablokowała lufe.
pomijając te 2 akcje wiatrówka totalnie bezawaryjna i do rozpierduchy idealna. nie rozuimiem negatywnych opinii bo jest naprawde świetna.
pomijając te 2 akcje wiatrówka totalnie bezawaryjna i do rozpierduchy idealna. nie rozuimiem negatywnych opinii bo jest naprawde świetna.
Turcar 4.5 mm + Sutter 3-7x20WA
Crossman C11
Crossman C31
Crossman C11
Crossman C31