Co powiecie o Crosmanie C11 ??

Wszystko co dotyczy wiatrówek CO2

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

Awatar użytkownika
votan

Co powiecie o Crosmanie C11 ??

Post autor: votan »

Jak oceniacie pistolet na CO2 Crosman C11 ?? :)
Jak na sprzęt za 130zł xD...ja mam już go jakieś 2 miesiące ale teraz obniżka była :P
Diana mod. 35 , Crosman C11

DIANA RULEZZZZ
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

votan pisze:Jak oceniacie pistolet na CO2 Crosman C11 ??
votan pisze:ja mam już go jakieś 2 miesiące
To może Ty nam powiesz , jak go oceniasz po dwóch miesiącach posiadania (strzelania??) ;)
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
Awatar użytkownika
votan

Jak za taką cenę jaka jest teraz ( 130zł ) spełnia oczekiwania ... Jeżeli ktoś chce na początek taki pistolet to polecam ... ale później wiadomo jak każda rzecz się nudzi ... więc moim zdaniem dobry w miarę celny i dosyć wytrzymały pistolecik 8-9/10 pkt :)

[ Dodano: 2010-09-21, 23:44 ]
A co do latającej rękojeści , dla tych którzy go kupią ... po zaaplikowaniu naboju CO2 rękojeść nie lata , nie rusza się ... więc niech to nikogo nie zwodzi jak ktoś napisze , że osłona naboju jest luźna ... :D :P

DIANA RULEZZZZ
Awatar użytkownika
tomcat

Post autor: tomcat »

Jak na pukawkę na BB-ki za te pieniądze może być .
Tylko trzeba uważać na blokujące się czasami kulki wewnątrz-jedna taka przygoda skończyła sie dla mnie koniecznością kupienia w M...pl części zamiennych (blokada magazynka się złamała - trochę jej zresztą pomogłem :oops: ).

Inna sprawa że wtedy strzelałem shitowatym Copperheadem Crosmana.

A rozkręcanie i składanie tego ustrojstwa to już temat sam w sobie :mrgreen: ...
Marek

WRESZCIE Vz.47 :mrgreen:, FWB300S, Slavia631 i 634 ze szkłem,Iżyk 22,Łucznik wz.70, Beretta Elite, stado Crosmanów, LOV-2 o zasięgu rażenia 2 m :P
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

Awatar użytkownika
tregarth

Post autor: tregarth »

tomcat pisze:wtedy strzelałem shitowatym Copperheadem Crosmana.
a czym strzelasz teraz?
Słyszałem że kulki Umarexa są niezłe.
Awatar użytkownika
votan

Ja w zestawie miałem Copperhead Crosman ale teraz korzystam z Umarexa i jestem zadowolony... :)
Nie jest drugi ten sam temat bo tutaj proszę o opinie a nie o pomoc...

DIANA RULEZZZZ
Awatar użytkownika
tomcat

Post autor: tomcat »

tregarth pisze: Słyszałem że kulki Umarexa są niezłe.
Aktualnie ich używam i nie narzekam. :mrgreen:
Oczywiście pistolet pluje dalej, tyle że bardziej w kierunku celu. Ale się nie zacina.
Marek

WRESZCIE Vz.47 :mrgreen:, FWB300S, Slavia631 i 634 ze szkłem,Iżyk 22,Łucznik wz.70, Beretta Elite, stado Crosmanów, LOV-2 o zasięgu rażenia 2 m :P
Awatar użytkownika
votan

Tomcat a jak się Elitka sprawuje ?
Bo kumplowi długo nie posłużyła ...
Jak ją konserwujesz ??

DIANA RULEZZZZ
Awatar użytkownika
potvoor

Post autor: potvoor »

Zawsze niecierpiałem wszelkich Crosmanów jak morowej zarazy, bo to i awaryjne jakoby i nienajlepsze (opinia znajomego właściela sklepu z bronią), ale trochę drogą przypadku od niezadowolonego znajomego nabyłem ten model za bezcen, praktycznie nowy. Zajechać cejedenastki nie zdążyłem, ale już widzę, że gdybym chciał pykać z niej tak regularnie jak z Elitki czy WinGunów, niewiele by z niego zostało. Z wyjątkiem zaworu - widać, że trzyma lepiej niż w Umarexach, że o CyberGunie nie wspomnę i jak się rozszelni, zdziwion będę wielce. Trudno mi powiedzieć, jak się to ma do deklarowanej przez sprzedawców prędkości początkowej, ale z tej zabawki przebijam rzeczy, których śrut z wyżej wymienionych (Beretta Elite II, WinGun 15XT, W3000, CyberGun M84) ze zbliżonej odległości nie rusza. Kopa ma jak nie wiem co, dobra będzie do samoobrony, gdy na Koniec Świata ruszą na nas dziesięciometrowe śliniki luzytańskie, ale że celność jest porównywalna z rzutem kartoflem, to już inna sprawa...

P.S. Kulki Copperhead odradzam. Nawet po dwóch nabojach czyszczących zostaje w lufie i gdzie tylko się da, pomarańczowy syf.
Beretta Elite II, Wingun W3000, Crosman C11, M84, Shotgum