Co to za element?
Moderator: Hiszpan63
-
Co to za element?
Jw., żebym wiedział o co pytać. Drogie to może być?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Ściepnik
Pierścień Segera, choć wydawało mi się, że ta nazwa odnosi się tylko do pierścieni wewnętrznych:
http://www.segery.com.pl/ patrz symbol JB
Przy zakupie podajesz średnicę trzpienia jaki zabezpieczasz.
Od 4 mm w górę są w sklepie gdzie zwykle zaopatruję się w uszczelki.
Napisz jakie potrzebujesz.
http://www.segery.com.pl/ patrz symbol JB
Przy zakupie podajesz średnicę trzpienia jaki zabezpieczasz.
Od 4 mm w górę są w sklepie gdzie zwykle zaopatruję się w uszczelki.
Napisz jakie potrzebujesz.
Uczę się strzelać od nowa
-
-
- Ściepnik
Mam takowe ... nie wiem jak zmierzyć ich średnicę , ale na wykałaczkę dały się wcisnąć , a ta ma ~~ 1,8mm ... Jakby coś daj znaćRlyeh pisze:2 a nawet mniej niż 2
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
-
Taki jak na obrazku to zewnętrzny pierścień Segera, mierzy się go więc zwyczajnie wewnątrz i pamięta, że ma on wejść we frez (0.5~1mm). Występują też pierścienie z 2 otworkami blisko przecięcia, zwykle są to większe pierścienie zewnętrzne oraz niemal wszystkie wewnętrzne.Hiszpan63 pisze:Mam takowe ... nie wiem jak zmierzyć ich średnicę
Logun Solo + 3-9x33 EFR + 6-24x56 SF; HW 50s + 4-12x40 OA; HW 40 PCA + 2x20; C357 + RD
-
- Ściepnik
Miałem na myśli , chwilowy brak dostępu do narzędzi precyzyjnych. Będąc w knajpie , wykorzystałem to , co miałem pod ręką czyli wykałaczkę Jak się okazało miara była na tyle dokładna , że Koledze Sewerynowi pasowało i okazało się skutecznepalindrom pisze:Taki jak na obrazku to zewnętrzny pierścień Segera, mierzy się go więc zwyczajnie wewnątrz i pamięta, że ma on wejść we frez (0.5~1mm).
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
-
-
- Ściepnik