hw 50s

Wszystkie typy wiatrówek sprężynowych

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

janek24pol

hw 50s

Post autor: janek24pol »

witam mam pytanko do znawcow ow tematu czy to jest dobry zakup do mojego malenstwa ktorego jeszcze niewidzialem bo dopiero zamowilem na kolba.pl a ze mieszkam w uk to mi prosciej i mysle taniej jest kupic ow lunetke z gory dzieki:)

http://cgi.ebay.co.uk/LEAPERS-3-9x40-Pa ... gSports_ET
janek
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

A to w UK nie ma prawdziwych wiatrówek, żeby hw kupować :shock:
janek24pol

green_thunder pisze:A to w UK nie ma prawdziwych wiatrówek, żeby hw kupować :shock:
nie wiem nie znam sie czytalem na tym forum ze da sie postrzelac z tego
janek
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

janek24pol pisze:nie wiem nie znam sie czytalem na tym forum ze da sie postrzelac z tego
Spokojnie da się postrzelać ;) A ten celownik taki sobie , ale do rekreacji wystarczy.
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
janek24pol

Hiszpan63 pisze:
janek24pol pisze:nie wiem nie znam sie czytalem na tym forum ze da sie postrzelac z tego
Spokojnie da się postrzelać ;) A ten celownik taki sobie , ale do rekreacji wystarczy.
elo widze kolega zaawansowany w te klocki z tej lunetki z 50m bedzie szansa ustrzelic koreczek od butelki czy nie ma szans oczywiscie eliminuje w tym momencie czynnik ludzki dzinks:)
janek
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

janek24pol pisze: z tej lunetki z 50m bedzie szansa ustrzelic koreczek od butelki czy nie
Będzie szansa , ale najpierw zrób to powtarzalnie z 15-30m. :P Zerowałem niedawno taki celownik ; fajne wieżyczki , z możliwością blokady(nic się nie przestawi) nie wiem tylko , jak z wytrzymałością na sprężynach , bo ten , który zerowałem był posadzony na bezodrzutowym Crosmanie 1377....
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
janek24pol

Hiszpan63 pisze:
janek24pol pisze: z tej lunetki z 50m bedzie szansa ustrzelic koreczek od butelki czy nie
Będzie szansa , ale najpierw zrób to powtarzalnie z 15-30m. :P Zerowałem niedawno taki celownik ; fajne wieżyczki , z możliwością blokady(nic się nie przestawi) nie wiem tylko , jak z wytrzymałością na sprężynach , bo ten , który zerowałem był posadzony na bezodrzutowym Crosmanie 1377....
dzieki postrzelamy zobaczymy pozdro
janek
Awatar użytkownika
arturio111
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: arturio111 »

Hiszpan63 pisze:
janek24pol pisze: nie wiem tylko , jak z wytrzymałością na sprężynach , bo ten , który zerowałem był posadzony na bezodrzutowym Crosmanie 1377....
Jeżeli trafi Ci się dobra sztuka to wytrzyma bez problemu. Większość z nas zna ten celownik bardzo dobrze. Ja osobiście mogę go polecić. Masz gwarancję więc w razie co naprawią lub wymienią i w końcu i tak dostaniesz tą "niezniszczalną" sztukę. Obraz bardzo fajny, jak się ostrzelasz to z "siedzącej" na 50m kapsel pet nie będzie żadnym wyzwaniem.
stareńkie HW35 :) Gamoń PR-45, Walther CP88