witam mam pytanko do znawcow ow tematu czy to jest dobry zakup do mojego malenstwa ktorego jeszcze niewidzialem bo dopiero zamowilem na kolba.pl a ze mieszkam w uk to mi prosciej i mysle taniej jest kupic ow lunetke z gory dzieki:)
http://cgi.ebay.co.uk/LEAPERS-3-9x40-Pa ... gSports_ET
hw 50s
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
-
- Ściepnik
Spokojnie da się postrzelaćjanek24pol pisze:nie wiem nie znam sie czytalem na tym forum ze da sie postrzelac z tego

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
elo widze kolega zaawansowany w te klocki z tej lunetki z 50m bedzie szansa ustrzelic koreczek od butelki czy nie ma szans oczywiscie eliminuje w tym momencie czynnik ludzki dzinks:)Hiszpan63 pisze:Spokojnie da się postrzelaćjanek24pol pisze:nie wiem nie znam sie czytalem na tym forum ze da sie postrzelac z tegoA ten celownik taki sobie , ale do rekreacji wystarczy.
janek
-
- Ściepnik
Będzie szansa , ale najpierw zrób to powtarzalnie z 15-30m.janek24pol pisze: z tej lunetki z 50m bedzie szansa ustrzelic koreczek od butelki czy nie

Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
... często nie tam , gdzie celujemy

-
dzieki postrzelamy zobaczymy pozdroHiszpan63 pisze:Będzie szansa , ale najpierw zrób to powtarzalnie z 15-30m.janek24pol pisze: z tej lunetki z 50m bedzie szansa ustrzelic koreczek od butelki czy nieZerowałem niedawno taki celownik ; fajne wieżyczki , z możliwością blokady(nic się nie przestawi) nie wiem tylko , jak z wytrzymałością na sprężynach , bo ten , który zerowałem był posadzony na bezodrzutowym Crosmanie 1377....
janek
-
- Ściepnik
Hiszpan63 pisze:Jeżeli trafi Ci się dobra sztuka to wytrzyma bez problemu. Większość z nas zna ten celownik bardzo dobrze. Ja osobiście mogę go polecić. Masz gwarancję więc w razie co naprawią lub wymienią i w końcu i tak dostaniesz tą "niezniszczalną" sztukę. Obraz bardzo fajny, jak się ostrzelasz to z "siedzącej" na 50m kapsel pet nie będzie żadnym wyzwaniem.janek24pol pisze: nie wiem tylko , jak z wytrzymałością na sprężynach , bo ten , który zerowałem był posadzony na bezodrzutowym Crosmanie 1377....
stareńkie HW35
Gamoń PR-45, Walther CP88