Test spinerka
Moderator: Hiszpan63
-
- Ściepnik
Test spinerka
Kilka dni temu będąc w pobliżu znanego sklepu na "M" nie omieszkałem zajrzeć i przyjrzeć się nowością (no i być może jakimś okazyjnym ceną ) I w ten sposób ujrzałem spinerka.
Cena to niewiele ponad 10 pln, co w porównaniu z cenami innych tego typu celami jest zachęcająca.
Oczywiście produkt firmowany przez GAMO pochodzi z CHRL.
Za ów niewielką cenę otrzymujemy spinerek, kilkanaście zapasowych nalepek kółeczek i kilka baloników które przydadzą się na bal sylwestrowy .
Wykonanie tego typu przyrządów do strzelania nie musi być jakością porównywalne do produktów NASA a moim zdaniem jest po postu ok jak na cel przystało. Fakt, mogła by być oksyda a nie czarny lakier znikający po każdym strzale. Killzone z nalepki też znika po każdym strzale.
Metal z którego wycięto zwierzaki na szczęście nie uległ zniekształceniu a oto najbardziej się martwiłem!
Do wad zaliczyć można zbyt krótkie pręty, które wbija się w ziemię. W luźniej ziemi całość zaczyna się przechylać po kilku strzałach.
Na koniec napisać mogę tylko iż za tą cenę nic fajniejszego nie kupimy.
Cena to niewiele ponad 10 pln, co w porównaniu z cenami innych tego typu celami jest zachęcająca.
Oczywiście produkt firmowany przez GAMO pochodzi z CHRL.
Za ów niewielką cenę otrzymujemy spinerek, kilkanaście zapasowych nalepek kółeczek i kilka baloników które przydadzą się na bal sylwestrowy .
Wykonanie tego typu przyrządów do strzelania nie musi być jakością porównywalne do produktów NASA a moim zdaniem jest po postu ok jak na cel przystało. Fakt, mogła by być oksyda a nie czarny lakier znikający po każdym strzale. Killzone z nalepki też znika po każdym strzale.
Metal z którego wycięto zwierzaki na szczęście nie uległ zniekształceniu a oto najbardziej się martwiłem!
Do wad zaliczyć można zbyt krótkie pręty, które wbija się w ziemię. W luźniej ziemi całość zaczyna się przechylać po kilku strzałach.
Na koniec napisać mogę tylko iż za tą cenę nic fajniejszego nie kupimy.
BMK40 by Hogan + Hawke Vantage 4-12x40 & BMK20 by JesperKyd + PP 3-12x42AO & MP61 + Mizugiwa 2.5-7x28 & Marksman 2004 & cdn...
-
-
I nadal je sprzedaje na Allegrodebowy pisze:Kiedyś jeden gość sprzedawał lizaki do spinnerów za 10 zł 3 szt.
http://allegro.pl/spinery-paletki-do-sa ... 52589.html
-
Ja kupiłem u niego te lizaki w komplecie z tym prętem i jestem bardzo zadowolony, a mam je już od wiosny. Fakt, że farba już dawno zeszła z lizaków ale to chyba normalne jak w nią tyle śrutów trafiło
Mam tylko zastrzeżenie do tego, że można wbić śrut w ten otwór w środku lizaka. Tyle strzałów i ani razu mi się nie udało
Mam tylko zastrzeżenie do tego, że można wbić śrut w ten otwór w środku lizaka. Tyle strzałów i ani razu mi się nie udało
Proszę kontaktować się tylko na mail: slavek_t@interia.pl
Nie wchodzę na forum Darasa i nie odpisuję na PW
-
...Z allegro kolego Malowany79. Czytaj co kolega wyżej napisał, Tregarth nawet link Ci bezpośredni podał do aukcji
Proszę kontaktować się tylko na mail: slavek_t@interia.pl
-
-
slavek_t pisze:.Z allegro kolego Malowany79. Czytaj co kolega wyżej napisał
Źle zrozumiałeś kolegę @malowany79 , chodzi mu o spinerki z Mi....a.plmalowany79 pisze:NIestety nie wiem skąd kolega wziął cenę 10 zł za tego spinnerka Na stronie "M" nie dość że cena 29 zł to jeszcze brak
http://www.militaria.pl/gamo/spinner_ga ... _p5599.xml
o których jest mowa w pierwszym poście .
pozdrawiam Janusz
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
Crosman C1K77+PP 4x32 AO - Iż-38 klasic. B2 po remoncie i ma się dobrze
Nowy nabytek TYTAN GS-750 + Kandar 3-9x40
-
- Ściepnik
Początkowo w sprzedaży był spinerek większy z 3 zestawami zwierzaków. Ten 3 umieszczony był po środku "pięterko" niżej.malowany79 pisze:NIestety nie wiem skąd kolega wziął cenę 10 zł za tego spinnerka Na stronie "M" nie dość że cena 29 zł to jeszcze brak ;( a szkoda bo chciałem kupić kilka do strzelania na różne odległości na Bemowo ;(
Teraz faktycznie zmienili fotki na stronie, nie zmieniając ceny.
Za tego co pokazałem na fotce, naprawdę dałem nieco powyżej 10 zł.
A fakt iż nie ma w tej chwili nawet jednego w sprzedaży to nie moja wina.
Chyba że ....
moja
Po darmowej reklamie.
BMK40 by Hogan + Hawke Vantage 4-12x40 & BMK20 by JesperKyd + PP 3-12x42AO & MP61 + Mizugiwa 2.5-7x28 & Marksman 2004 & cdn...
-
-
- -#Srebrny Dobromir
W militariach czasem mają taką niespodziewaną promocje. Zwłaszcza jak im coś nie schodzi.
Podobne spinerki zrobił sobie kolega. Chwilowo są u mnie. Ale idą do sprzedania. spinerki Gdyby ktoś chciał to mogę zapytać za ile je sprzeda.
Podobne spinerki zrobił sobie kolega. Chwilowo są u mnie. Ale idą do sprzedania. spinerki Gdyby ktoś chciał to mogę zapytać za ile je sprzeda.
-
-
-