Dziasiaj chciałbym opisać dla tych którzy się zastanawiajom jaki model wiatrówki kupic po krótce hatsana70s.
Między 8 a 9 rano do mych dzwi zastukał kurier,miał on w ręku pudło z zawartością przeznaczoną dla mnie po szybkim otwarciu pudełko okazało moja bestie.Cała zalana olejem,szybko go złamałem i oddałem strzał próbny na balkonie...diesel i to dość spory.Wyszedłem na dwór i strzeliłem kilka razy do puszki na 20 metrach,strasznie głośny strzał.Duży kopniak,byłem zaskoczony że wiatrówka może mieć taką siłe

Po strzelaniu w domu dokładnie go sobie obejrzałem.Oksyda w nienagannym stanie,lufa prosta,gwint ok,w zasadzie mógłbym się przyczepić do portu ładowania bo jest troszke ciasny ale wydaje mi się że dobrze mieć ciut ciaśniej niż lużniej.W środku króciutka prowadnica,sprężyna sucha i jakim cudem to nie mam pojęcia bo z lufy aż się wylewało.Brak splanowanych końcuwek w sprężynie,tłok w dobrym stanie bez jakiś zadrapań.
Ogólnie jestem zadowoly ale jest w nim troche rzeczy do których można by było się przyczepić ale wszystko jest do zrobienia

Moja ocena pudełkowca to 5/10
Pozdrawiam