Angielska sprezyna.

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze

Lucas AM3OO

Angielska sprezyna.

Post autor: Lucas AM3OO »

Witam wszystkich.Jestem nowym uzytkownikiem tego forum i przy okazji zielony w temacie.postaram sie niezanudzac. jak widac mieszkam od szesciu lat w Londynie na emigracji. chcial bym dolaczyc do grona ludzi zarazonych tym sportem poniewaz mam bardzo mile wspomnienia z wczesnego dziecinstwa gdy ojciec co niedziela zabieral mnie na strzelnice.chcial bym przypomniec sobie te mile chwile z wiatrowka na brodzie. Ps ludzie ktorzy tam uczeszczali mowili ze mam oko jak na swoj wiek a mialem okolo piec,szesc lat. OK mialem nie zanudzac wiec mam jedno pytanko ... ktora z Angielskich wiatrowek klasycznie lamanych byscie polecili.chodzi mi o cos naprawde dobrego... dzieki,pozdrawiam i do nastepnego Lukasz . 8-)
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Lucas AM3OO, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

Jest tylko jedna, "jedynie słuszna" - BSA Lightning XL :mrgreen:
Lucas AM3OO

Post autor: Lucas AM3OO »

OK dziekuje i sprawdze ps Mogl bys opisac po krutce dlaczego tak sadzisz i jak masz to moze linka z fotkami jakiegos modelu... :roll:
Awatar użytkownika
green_thunder

Napisałem na PW.
Kasia81

Post autor: Kasia81 »

Witam i dobry wieczor wszystkim . wlasnie otrzymalem paczke z Polski -BSA-Lightning XL 4,5MM. Jutro rano zamieszcze fotki i opis bo wlasnie opijam nowy zakup. jest to egzemplaz ktory przynajmniej 4000Kilometrow przelecial czy tam przejechal zanim trafil do mych rak. jako by zamowilem ten wlasnie model wiatrowki produkowanej w Angli z Polski mieszkajac w Londynie.wrazenia opisze jutro,ale najpierw jade do sklepu po lupke i dobry srut , tarcze i kulochwyt mam wiec wyniki zamieszcze tez ...ELLLO POZDRAWIAM PA PA PA
Awatar użytkownika
daras
-#Złoty Dobromir
-#Złoty Dobromir

Post autor: daras »

wlasnie otrzymalem paczke
jako by zamowilem

Kasia sobie popiła i zamieniła się w faceta, doprawdy nie wiem po co ta cała maskarada?
guntuning.com
Awatar użytkownika
green_thunder

Gratulacje. Musisz podkleić gwinty trzech śrub mocujących łoże oraz śrubę ampulową ukrytą pod śrubą przedniego bączka (uchwytu na pas nośny) klejem do gwintów, np. Loctite, jeśli macie taki (ew.sklepy modelarskie, motoryzacyjne), bo będą odkręcać się od wstrząsów. Sprawdzone.