Witam.Zostałem namówiony do opisu tej wiatrówki,ale nie bede sie rozpisywał ponieważ nie jestem zbyt dobry w opisywaniu sprzętu ... Więc tak: jeżeli chodzi o wykonanie to byłem miło zaskoczony kiedy wyjąłem ją z szarego pudła ... za 399 zł nie można oczywiście spodziewać się jakości HW czy Webleya,ale myślę że nie jest źle

Co do celności to nie moge wiele napisać bo nie nastrzelałem się z niej wystarczająco,aby pisać czy jest celna czy nie ... strzelam dość dobrze wiec idzie mi z niej raczej b.dobrze,otwarte przyrządy oczywiście TG jednak nie wypróbowałem ich ponieważ miałem wolną lupke i odrazu powędrowała na karabinek.Po wyzerowaniu wystrzeliłem moze z 10 śrucin bo sie ciemno robiło ... waga to nieco ponad 2,5 kg z lupką lekko ponad 3 kg wiec nie należy do ciężkich

kiedy strzelam z H 125 po 30-40 szybkich strzałach 'ręce opadają" z perfectą jest całkiem inaczej

Podczas naciągania nie słychać żadnych zgrzytów,naciąga się dość łatwo,lufa nie ma najmniejszych luzów.Spust dość twardy,ale ponoć regulowany wiec może coś się da z tym zrobić

posiada blokadę spustu i gumową ryflowaną stopkę. Co do drewna to nie mam większych zastrzeżeń choć nie mam żadnego innego porównania bo harry jest w polimerze ... jest ładne z zewnątrz i dość dobrze zaimpregnowane wewnątrz.Reszta to już tylko foty tragicznej jakości.Chyba mnie czeka jeszcze wymiana aparatu heh
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.