ile kosztuje nabicie butli itp to jest kierowane do posiadaczy pcp

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
1. Przede wszystkim ważnym jest, co to będzie za wiatrówka. Jedne ładuje się do 190 bar, a inne nawet do 250 bar. O ile napompowanie ręcznie S400 jest pewnym wyzwaniem, o tyle Mk4 pompować do 230 bar jakoś bym chyba nie miał ochotyRosa pisze:Może ktoś mi powie jaki kupić zestaw do ładowania pcp ??? butla czy pompka ?? bo na allegro są różne rozwiązania tego problemu a koszty różni się znacznie ???
ile kosztuje nabicie butli itp to jest kierowane do posiadaczy pcp
Maksymalne ciśnienie w zbiorniku: 232barRosa pisze:Super informacja dzięki wielkie, ale może jeszczemi odpowiesz jeśli chodzi o ten karabinek http://www.militaria.pl/bsa/wiatrowka_b ... uct_review jaka butla musi być ? Bo to coś na mój portfel:)
Nie tylko. Jak jeszcze miałem S400 to 2-litrowa starczała mi średnio na 14 ładowań, czyli jakieś 1300-1400 strzałów. W sezonie ładowałem raz na dwa tygodnie. Do Mk4 już się średnio nadawała, bo 230 bar w Daystate to już nie przelewki, 6 ładowań i sajonara... więc zależy do jakiej wiatrówki nam ta butla będzie potrzebna.krzysztof pisze:Niektórzy dodatkowo kupują 2l butlę jako przejściówkę do strzelań plenerowych.