Posiadam HW 97 chciałem dokupić sprężynę żeby dokonać tuningu. Napisałem do gościa który na Allegro sprzedaje sprężyny i inne akcesoria do wiatrówek żeby mi podał dokładne wymiary sprężyn bo nie było podanych w aukcji wymiarów.
Niestety najpierw mnie bezczelnie olał a gdy napisałem ponownie mail to napisał mi żebym WYPIRER....Ł !!!
Jeśli ktoś z tym klientem nick militariasklep i sklepmilitaria miał podobne do czynienia to poproszę o opinie :
Uwaga na chamstwo !!!
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Uwaga na chamstwo !!!
HW 100S FSB 4-16X50
HW 97K 3,5-10x40
AirArms ProSport 4-12x40
BSA Lightning XL 3-9x40
HW 97K 3,5-10x40
AirArms ProSport 4-12x40
BSA Lightning XL 3-9x40
-
-
Zmojej strony przykład z korespondencji tekst kolesia :
żeby ci stara umarła buhaha, zawracaj dupę na forum...
nie powiem odpowiedziałem jemu w podobny sposób !
Chciał bym wspomnieć że BARDZO OK się zachował Allegrowicz rusznikarz2005 bo na moje pytanie odnośnie wymiarów sprężyn znajdujących się w jego ofercie udzielił mi wyczerpujących odpowiedzi !
I brawo dla takich allegrowiczów
żeby ci stara umarła buhaha, zawracaj dupę na forum...
nie powiem odpowiedziałem jemu w podobny sposób !
Chciał bym wspomnieć że BARDZO OK się zachował Allegrowicz rusznikarz2005 bo na moje pytanie odnośnie wymiarów sprężyn znajdujących się w jego ofercie udzielił mi wyczerpujących odpowiedzi !
I brawo dla takich allegrowiczów
HW 100S FSB 4-16X50
HW 97K 3,5-10x40
AirArms ProSport 4-12x40
BSA Lightning XL 3-9x40
HW 97K 3,5-10x40
AirArms ProSport 4-12x40
BSA Lightning XL 3-9x40
-
-
Pamiętacie moj post o uszczelce zepto ?http://nasze-wiatrowki.pl/viewtopic.php?t=2081
właśnie z militariasklep była kupiona-pisałem z nim 3 maile żeby mi zwrócił pieniądze-albo nową uszczelkę wysłął...i po tym moim ostatnim mailu urwał ze mną kontakt.
Wystawiłem mu neutrala gdzie zrobiłem anty reklame tej uszczelce-zadzwonił do mnie i wielce pretensje że taki mu komentarz wystawiłem!I wkręcał mi że juz mi 2 razy wysyłał nową uszczelkę-beznadziejny ten koleś jest -wkurzony na maxa pod koniec rozmowy obiecał że mi wyśle następną-hehe...pewnie znowu pęknie bo wszystko co ma to jedno wielkie G..ale zobaczymy jak to się skonczy...moim zdaniem ma jakies problemy ze sobą ten koles-trzeba było słyszec jego ton głos itp-chciałem u niego kupić sprężyne ale po tej akcji nie dam mu zarobić ani złotówki!
właśnie z militariasklep była kupiona-pisałem z nim 3 maile żeby mi zwrócił pieniądze-albo nową uszczelkę wysłął...i po tym moim ostatnim mailu urwał ze mną kontakt.
Wystawiłem mu neutrala gdzie zrobiłem anty reklame tej uszczelce-zadzwonił do mnie i wielce pretensje że taki mu komentarz wystawiłem!I wkręcał mi że juz mi 2 razy wysyłał nową uszczelkę-beznadziejny ten koleś jest -wkurzony na maxa pod koniec rozmowy obiecał że mi wyśle następną-hehe...pewnie znowu pęknie bo wszystko co ma to jedno wielkie G..ale zobaczymy jak to się skonczy...moim zdaniem ma jakies problemy ze sobą ten koles-trzeba było słyszec jego ton głos itp-chciałem u niego kupić sprężyne ale po tej akcji nie dam mu zarobić ani złotówki!
Diana SR
Hammerli HF 900
Hatsan 55 RS mod
Beretta M9A3
Beeman p17
Hammerli HF 900
Hatsan 55 RS mod
Beretta M9A3
Beeman p17