Witajcie maniacy, przeglądałem internety i natrafiłem na takie cudeńko https://www.krale-schietsport.nl/en/art ... m_store=en
Na YT już są video recenzje tej nowej wiatrówki która niedawno ukazała sie za oceanem.
Jako że mam już Crosmana 2250b którego lubie za wygląd a jednocześnie nie nawiedzę za to, że trzeba w niego włożyć drugie tyle żeby to zaczęło strzelać ta nowa wersja CP2 baaaardzo przypadła mi do gustu
Jak widzę cene to jest ona dla mnie do zaakceptowania jeśli materiały będą lepsze niż w PR900W gdzie czytałem o wyrabiającym sie zamku z kiepskiego alu.
Posiada 2 rodzaje kal. 4,5 oraz 5,5 mm
Mag podobny do tego w CP1 i klonach jak PR900W i słabszego 600W
Prędkość na chrono w UK dla 5,5 mm to 490-520 fps
2 lufy oraz tłumik z kolbą w zestawie, za cene ok 800 zł tylko trzeba by sprowadzać bo my to dawno w tyle za wszystkimi innymi krajami jesteśmy..
Kusi mnie to maleństwo ceną i możliwościami
Co o tym myślicie?
Wiem, że za tą kwote można kupić tanie PCP o kiepskiej jakości i do poprawek, ale dla przykładu nasi "janusze" za Crosa 2250b chcą 499 zł i sprzedaje sie dobrze.
Sam nie posiadałem nigdy wiatrówki PCP i nie mam pompki PCP ani butli więc w moim przypadku bombiczki 12g na co2 nie stanowią problemu i są bardzo tanie wiec takie rozwiązania jak w tym CP2 mi idealnie pasują!
Proszę o opinie
Artemis/SMK CP2, wiatrówka na co2
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
Artemis/SMK CP2, wiatrówka na co2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nowy i zielony w strzelectwie wiatrówkowym!
"Miarą człowieka nie jest majątek, mądrość i to co mówi. Naprawdę liczą się tylko czyny - dobre i złe."
"Miarą człowieka nie jest majątek, mądrość i to co mówi. Naprawdę liczą się tylko czyny - dobre i złe."
-
- Ściepnik