post u samej górygreen_thunder pisze:tylko wyniki jakie ?

Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
...jasne: kopie, paskudny jest, baka, osada...po cholerę ten chłam kupowałeśl_cwil pisze:
1) Kopie, mimo ucywilizowania (w porównaniu do Haenela)
2) Ma pewne niedoskonałości wizualne (paskudna guma stopki, plastikowa osłona spustu, mały odprysk lakieru), na szczęście otwarte zostały usunięte.
3) Muszę koniecznie podwyższyć bakę, bo w pozycji siedzącej nie dotykam twarzą kolby - co jest chyba jednym z powodów mojego zrywania strzałów (dzisiaj mieściłem się w okręgu o średnicy 4 cm z 25m)
A jakby mu tak wymienić osadę...?
A czy wszystko,wszystkim musi się podobać ? Już nic nie można napisać co by nie zgrywało się z utartą ścieżką na temat niektórych strzeladeł ? Opisał że nie podoba mu się i tyle !green_thunder pisze:...jasne: kopie, paskudny jest, baka, osada...po cholerę ten chłam kupowałeśl_cwil pisze:
1) Kopie, mimo ucywilizowania (w porównaniu do Haenela)
2) Ma pewne niedoskonałości wizualne (paskudna guma stopki, plastikowa osłona spustu, mały odprysk lakieru), na szczęście otwarte zostały usunięte.
3) Muszę koniecznie podwyższyć bakę, bo w pozycji siedzącej nie dotykam twarzą kolby - co jest chyba jednym z powodów mojego zrywania strzałów (dzisiaj mieściłem się w okręgu o średnicy 4 cm z 25m)
A jakby mu tak wymienić osadę...?
Epizod z mojego życiaMichał pisze:Się chłop ostrzela to i wyniki będą lepsze, z Was też od razu takie orły w strzelaniu były ?
Takiego to wpuścić na strzelnicę w wesołym miasteczku... Zaraz trafi na listę "tych klientów nie obsługujemy" :^)Starszy_Pan pisze:Kolega Przemocny wsadził w belki na 10 metrze 3 lub 4 wykałaczki. Jeden strzał na próbę a każdy następny łamał wykałaczkę.
Kolega Przemocny nie takie rzeczy udowadniał,jak śruciny zdejmował z palików jak dobrze pamiętamStarszy_Pan pisze:Kolega Przemocny wsadził w belki na 10 metrze 3 lub 4 wykałaczki. Jeden strzał na próbę a każdy następny łamał wykałaczkę.
To dość skomplikowane. Miałem HW95 - nieskładny, zepsuł mi Bushnella Trophy i zardzewiał mimo że był przecierany PKB po każdym strzelaniu. Sprzedałem go z radością.green_thunder pisze:...jasne: kopie, paskudny jest, baka, osada...po cholerę ten chłam kupowałeś