JEST już u mnie.Pierwsze wrażenie WOOOOOOOOOOW, potem oglądanie i tu się okazało że osłona pompki jest drewniana więc znów WOOOW.Pierwsze 3 strzały z tłumikem i bez, efekt słychać od razu poraz kolejny raz WOOOW. Wieczorem może małe strzelanie do tarczy, większe strzelanie w weekend.
Sharp-Innowa 1210 Wood 4,5mm+PP3-9x40 AO, wiatrówka pistolet jednostrzałowy sprężynowy Made by niewiem
Mam pytanie jaki najlepszy śrut do sharpa,bo już wystrzelałem 250 śrutów które dostałem razem z wiatrówką .Kupiłem dziś crosmana pointed i miałem sporo zabawy z jego wyciągnięciem,aha oczywiście nie wchodzą w gre żadne extacty bo tego w moim mieście nie ma
Sharp-Innowa 1210 Wood 4,5mm+PP3-9x40 AO, wiatrówka pistolet jednostrzałowy sprężynowy Made by niewiem
Spróbuj H&N Logo sport/club , może jakiejś "nornicy". Najpierw zobacz jakie są śruty i do czego Ci te Śruciny potrzebne, tarczki, destrukcja ...
Kup po małej paczce (250) i przetestuj co lepiej lata z Twojej lufy z Tego co masz pod ręką (w pobliskim sklepie stacjonarnym) .
Mi do tej pory najlepiej lata właśnie Exact .
Pozdro.
Obecnie na stanie:
HW95k by' Hogan + SMOP25C + DOC
HW50S by' Hogan + AG-25M412 + DOC
HW30S by' Hogan + PP 4x32 AO
Norica Sport
Iż 38 Bakielit +drewno
Diana mod.3
Record LP-77 "Żyw"
Browning Buck Mark URX