Wiatrówka pistolet za 300-400zł.
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
- Administrator
-
-
Witam, wznawiam temat. Miałem zamiar kupić Walthera CP99 Compact, czekałem 2 miesiące aż się pojawi w sklepach no i się nie pojawił. Więc mam pytanie, znajdę coś podobnego do Walthera CP99 Compact w podobnej cenie(400-450zł) ? Co mnie najbardziej interesuje:
-Najlepiej żeby to był pistolet, podobny do walther'a
-Wytrzymały
-Najlepiej na gaz
-Blow Back
-Żeby potrafił przebić puszkę/butelkę
No i chyba tyle
Rozmyślałem jeszcze nad rewolwerem Crosman Vigilante. Co sądzicie o nim? Nie przypada mi zbytnio do gustu rewolwer, ale jak za tą cene..
-Wytrzymały
-Najlepiej na gaz
-Blow Back
No i chyba tyle

Rozmyślałem jeszcze nad rewolwerem Crosman Vigilante. Co sądzicie o nim? Nie przypada mi zbytnio do gustu rewolwer, ale jak za tą cene..
-
Waltherów nie ma na rynku, bo Niemcy wykupują na pniu wszystkie compacty i ppk/sy w związku z ich głupim rządem, Merkelową i falą wyznawców allaha. W tej cenie można kupić TT33 f-my Gletcher z blowbackiem w akhobby, crosmana TT33 z blowback w militariach, lub gdzie indziej, używkę colta 1911 A1 (zawsze są z blowback), zawsze fullmetal. O tym crosie zapomnij, nie ma takiego w oryginale. Za 300 w tym przesyłka sprzedam Ci wingun 701 (metalowy rewolwer z sześcioma łuskami w bębnie napędzany CO2, stan bdb.)

A to widziałeś ?
http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?f=107&t=140240
...Wiecho to stary user, pewnie da się potargować...

A to widziałeś ?
http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?f=107&t=140240
...Wiecho to stary user, pewnie da się potargować...
-
- Ściepnik
Nie zapomnij do kompletu dokupić zmiotki i szufelki.paniszerbar pisze:Witam, wznawiam temat. Miałem zamiar kupić Walthera CP99 Compact, czekałem 2 miesiące aż się pojawi w sklepach no i się nie pojawił. Więc mam pytanie, znajdę coś podobnego do Walthera CP99 Compact w podobnej cenie(400-450zł) ? Co mnie najbardziej interesuje:
-Wytrzymały
-Najlepiej na gaz
-Blow Back
No i chyba tyle
FWB 300 "Palemka"
FWB 600 + Burris Timberline 4.5-14x32
Remington 1858 Uberti .44
Ruger Mk2 Target .22
CZ P10C 9x19
Ruger Mk2 Target .22
CZ P10C 9x19
-
- Ściepnik
-
-
- Administrator
A wiesz, fajny wynalazek ostatnio widziałem. Butelki z tworzywa sztucznego - nie tłuką się :^)Walend pisze:Nie zapomnij do kompletu dokupić zmiotki i szufelki.
A co do wymogów - Łucznik wz. 70. Nie spełnia tylko wymogu blow-back :^)
"My od lat już gawędzimy o Maryni
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
-
- Ściepnik
Jakąś awersje do butelek mam po letnich wypadach an BemowoŚlubek pisze:A wiesz, fajny wynalazek ostatnio widziałem. Butelki z tworzywa sztucznego - nie tłuką się :^)Walend pisze:Nie zapomnij do kompletu dokupić zmiotki i szufelki.
A co do wymogów - Łucznik wz. 70. Nie spełnia tylko wymogu blow-back :^)

FWB 300 "Palemka"
Ruger Mk2 Target .22
CZ P10C 9x19
Ruger Mk2 Target .22
CZ P10C 9x19
-
- Ściepnik
Pozwolę sobie nie rozpoczynać nowego tematu, bo ten akurat nadaje się wyśmienicie. Wiedziony ciekawością zacząłem szukać informacji na temat Wiatrówka Airmaster 25 4,5 mm. Może ktoś trzymał to strzeladło w rękach, albo widział na żywo? Na opinie użytkowe pewnie nie mam co liczyć, skoro taka cisza w necie. Może znajdzie się ktoś, kto zechce przyznać się do kontaktu z taką sprężyną 

-
- Ściepnik
... a bo razGebi pisze:Może ktoś trzymał to strzeladło w rękach, albo widział na żywo?

To kolejny klon pod inną nazwą tureckiego Blow air Power , który z kolei jest klonem pistoletu Norica N*1 produkcji hiszpańskiej . Wielu miało . Ogólnie dosyć celny , cichy ... badziew .
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
- Ściepnik
Hiszpan63
Rozumiem Mistrzu Hiszpanie, że nie wart zainteresowania, dobrze odczytuję sugestię? "Padł mi na oczy", ten brązowy w szczególności.
Po moich przygodach z IŻem 53m, coraz bardziej podobają mi się sprężynowce, bo zawsze gotowe do strzału są. Wyszukuję więc takowe, co by za duże i ciężkie nie były, w obsłudze niezbyt skomplikowane i nie jednorazowe, ale niezbyt drogie - rekreacyjnej klasy. IŻ fajny jest, ale chwyt mi "nie leży", ciut za duży.
Zastanawiałem się nad "polskim produktem" z ubiegłego wieku, bo wysyp tego na alle ... jakby jakieś magazyny opróżniono, ale mam obawy co do ich stanu.
Jak tu żyć w tych odmętach reklamowych, Mistrzu Hiszpanie, jak żyć

Rozumiem Mistrzu Hiszpanie, że nie wart zainteresowania, dobrze odczytuję sugestię? "Padł mi na oczy", ten brązowy w szczególności.
Po moich przygodach z IŻem 53m, coraz bardziej podobają mi się sprężynowce, bo zawsze gotowe do strzału są. Wyszukuję więc takowe, co by za duże i ciężkie nie były, w obsłudze niezbyt skomplikowane i nie jednorazowe, ale niezbyt drogie - rekreacyjnej klasy. IŻ fajny jest, ale chwyt mi "nie leży", ciut za duży.
Zastanawiałem się nad "polskim produktem" z ubiegłego wieku, bo wysyp tego na alle ... jakby jakieś magazyny opróżniono, ale mam obawy co do ich stanu.
Jak tu żyć w tych odmętach reklamowych, Mistrzu Hiszpanie, jak żyć

-
-
- Ściepnik
-