Luneta do wiatrowki Slavia634

Moderator: Hiszpan63

Nabuchodonozor

Post autor: Nabuchodonozor »

Cześć,
Masz bana na google ? Przyznaj się że Ci się nawet nie chciało jej nazwy wklepać w wyszukiwarkę. Przez ten czas co pisałeś posta to byś sam znalazł większość informacji.
IMHO (in my humble opinion - moim skromnym zdaniem) ta kwota to żadna okazja, powiedziałbym że wręcz jest to cena typowa sklepowa. Jak sama jej nazwa wskazuje ma ona zooma, może nie uwierzysz w taki bajer ale zmiennego, od 3 do 9. Niestety AO to tam nie ma (jakbyś wklepał jej nazwę w google i zobaczył fotki to byś wiedział, no chyba że jest tak jak pisałem na wstępie to sorry). Obraz oraz jakość wykonania to na moje oko taka niska półka, nie warta szczególnego zainteresowania a tym bardziej przy tej kwocie (bo 300zł to już cena prawie cena chociażby takiego DOCa.) i krzyżu (multi-x).
160555adam

Post autor: 160555adam »

Nie jestem obeznany w lunetach i dlatego wcześniej wpisałem całą nazwę lunety w google...Czytałem bardzo dużo ale nigdzie nie znalazłem opinii na temat tej lunety, tylko same sklepy internetowe...Tam też w jednym z nich znalazłem tą lunetę za 299 zł...Zasugerowałem się znaną marką bo to w końcu Bushnell i dlatego prosiłem o szybką pomoc w tym temacie...Jeżeli ta luneta nie ma AO i jej koszt zakupu nie odbiega od cen sklepowych to dziękuj, nie kupuję...Może ktoś wie gdzie można kupić lunetę Leapers 3-9x32, bo podobno to są niezłe lunetki w cenie do 300 zł dla początkującego tak jak..Na allegro nie znalazłem w sklepach internetowych ktore odwiedziłem też nie.
pmarek3
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: pmarek3 »

Spróbuj wpisać w wyszukiwarkę nazwę :cekaus:
Marek
BSA Supersport Zoraki HP01 i inne
AA PS SpetzUltra
160555adam

Post autor: 160555adam »

Wcześniej sprawdzałem - nie mają takiej lunety Leapers 3-9x32...Kupiłem u nich prowadnicę...Jutro pewnie bedzie przesyłka. Zabieram się do wymiany prowadnicy. czy to coś da - zobaczymy. Przy okazji znalazłem tez do sprzedania luneta Bushnell Legend 5-15x40, trochę drogo bo 620 zł, nie bardzo mam takie fundusze, ale z tego co wiem że to warte kupna, że lunety są wytrzymałe i że optyke mają niezłą, nie wiem tylko czy ma AO...Co sądzicie o tej lunecie. Doradżcie coś.
Awatar użytkownika
Hiszpan63
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Hiszpan63 »

160555adam pisze:Wcześniej sprawdzałem - nie mają takiej lunety Leapers 3-9x32
... preferujemy kontakt telefoniczny ... zwłaszcza na etapie doradzania :idea: ... i nic w tym takiego niezwykłego ...
160555adam pisze:..Kupiłem u nich prowadnicę...Jutro pewnie bedzie przesyłka. Zabieram się do wymiany prowadnicy. czy to coś da - zobaczymy.
... dla mnie to oczywista oczywistośc , że karabinek będzie 100% przyjemniej i stabilniej pracował ...
160555adam pisze: Doradżcie coś.
... porad to już dostałeś wystarczająco :P ... jak się nie ma zbyt wielkiego budżetu , to trzeba kupić coś sprawdzonego i wytrzymałego :idea: ... do tego jeszcze potrzebny dobry montaż . W Twoim zakresie jest DOC 3-9x40 i TO4c . To wystarczy aż nad to na Slavię ...
160555adam pisze:.Jutro pewnie bedzie przesyłka.
... przesyłka wyszła . Jeżeli kurierzy jutro będą działać , to dostaniesz ... ;)
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam :! ... często nie tam , gdzie celujemy :lol: ;)
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

Ostatnio na poważnym karabinku używam budżetowej (po podwyżce coś ok.250 zł) lunetki Barska 2-7X32 AO MD i jestem zadowolony. Do kupienia w Cekausie, lub www.sharg.pl/
Do tego dobry, dwuczęściowy montaż SportMatch (Cekaus) i będziesz zadowolony.