HW30
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
- Ściepnik
Mam pytanie czy ten http://allegro.pl/oryginalny-spust-hats ... 77643.html spust będzie pasował do tego http://allegro.pl/hw-30-dopieszczony-sy ... 54873.html ??
Bo zaczyna się zabawa...
CZ 550 Ebony Edition + Swarovski Z4i 2,5-10x56
ZH 304 + Zeiss 2,5-10x52
Iż 12
CZ 550 Ebony Edition + Swarovski Z4i 2,5-10x56
ZH 304 + Zeiss 2,5-10x52
Iż 12
-
- Ściepnik
Tylko ten będzie pasował ; ... http://www.akhobby.pl/index.php?a=opis&k=46&id=242 ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam
... często nie tam , gdzie celujemy

HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam

-
- Ściepnik
Kolega soohy zaprezentowal dziś swój odrestaurowany karabinek
Naprawdę dobra robota
Po wymianie sprężyny , karabin nabrał wigoru i dmucha całe 8,5 J ... jak na Hw bez Recorda strzela się naprawdę bardzo przyjemnie , bo i praca systemu mimo wieku bardzo kulturalna ... gratulacje i zachęcam do częstszych wizyt na Bemowie ...
Mam tylko historyczną fotkę na której do owego Hw przyssał się Robert
...

Mam tylko historyczną fotkę na której do owego Hw przyssał się Robert

-
-
-
Witam Swawolną Kompanię Strzelecką! Pozwoliłem sobie na przywitanie tutaj, ponieważ w dziale “poznajmy się” zrobiłem to 5 lat temu...
Dzięki temu forum zainteresowałem się wiatrówkami i złapałem bakcyla, czego owocem było odrestaurowanie tytułowego karabinka.
Po zakończeniu sezonu wiatrówka, zabezpieczona i zapakowana, trafiła na odpoczynek (choć tak na prawdę nie miała po czym odpoczywać, wystrzeliłem z niej niecałą paczkę śrutu).
Miała to być przerwa tylko na zimę, a wyszło jak widać.
Od tamtego momentu zmieniło się prawie wszystko w moim życiu, dziewczyna stała się moją żoną (a to wiadomo, nie zawsze wychodzi na dobre - mam nadzieję, graniczącą z pewnością, że ona tutaj nie zagląda
) w wyniku czego nasz kraj pozyskał nowego obywatela (właściwie obywatelkę) i tak moja doba znacznie zmniejszyła swoją objętość i nie na wszystko miałem czas. Ale kończąc ten wywód nie związany z tematem – niczego nie żałuję!
Zmieniło się prawie wszystko prócz karabinku, ten przespał kilka zim w pokrowcu czekając na swój czas, a ten w końcu (mam nadzieję) nadszedł.
Nie będę ukrywał, miałem w głowie pomysł by go zamienić na papierki NBP i poczyniłem w tym temacie ruch robiąc kilka fotek, ale kiedy znów zacząłem obcować z “kruszynką” podczas sesji miłość jakby na nowo się rozpaliła i plany zostały zrewidowane, zamiast wpływów będą wypływy z portfela
Na obecną chwilę “kruszynka” zostaje z mną, a żeby jej nie było smutno, w drodze jest braciszek HW40
Skoro zdjęcia zrobiłem to po co mają się kurzyć, wrzucę je do tematu, a żeby post miał sens, zadam pytanie: czy skoro była przechowywana w odpowiedni sposób, działa wszystko jak trzeba powinienem ją “rozebrać” i przejrzeć po tym czasie?
Dzięki temu forum zainteresowałem się wiatrówkami i złapałem bakcyla, czego owocem było odrestaurowanie tytułowego karabinka.
Po zakończeniu sezonu wiatrówka, zabezpieczona i zapakowana, trafiła na odpoczynek (choć tak na prawdę nie miała po czym odpoczywać, wystrzeliłem z niej niecałą paczkę śrutu).
Miała to być przerwa tylko na zimę, a wyszło jak widać.
Od tamtego momentu zmieniło się prawie wszystko w moim życiu, dziewczyna stała się moją żoną (a to wiadomo, nie zawsze wychodzi na dobre - mam nadzieję, graniczącą z pewnością, że ona tutaj nie zagląda

Zmieniło się prawie wszystko prócz karabinku, ten przespał kilka zim w pokrowcu czekając na swój czas, a ten w końcu (mam nadzieję) nadszedł.
Nie będę ukrywał, miałem w głowie pomysł by go zamienić na papierki NBP i poczyniłem w tym temacie ruch robiąc kilka fotek, ale kiedy znów zacząłem obcować z “kruszynką” podczas sesji miłość jakby na nowo się rozpaliła i plany zostały zrewidowane, zamiast wpływów będą wypływy z portfela

Skoro zdjęcia zrobiłem to po co mają się kurzyć, wrzucę je do tematu, a żeby post miał sens, zadam pytanie: czy skoro była przechowywana w odpowiedni sposób, działa wszystko jak trzeba powinienem ją “rozebrać” i przejrzeć po tym czasie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Ściepnik
To wpierw postrzelaj trochę , a potem sam już ocenisz czy trzeba grzebać czy nie . Smary na pewno się trochę zastały , ale myślę , że spokojnie wszystko się poukłada .

-
- Administrator
-
-
- Ściepnik
Rafałku ... to kiedyś było w takich barwach ...Ślubek pisze:Co to jest to zielone po prawej stronie osady?

-
- Ściepnik
-
- Administrator
-