Rozbudzić pasję i miłość do strzelectwa
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
- Ściepnik
No , to myślę Konrad , że dokładnie rozwiałem Twoje "wątpliwości" Jak widziałeś , wszystko jest już na Forum , tylko trzeba pogrzebać I właśnie o takim stanie rzeczy pisałem ; manicur , lakier , fryzura , szpilki ... eeeech , gdzie tam strzelanie ...LocutusBorg pisze:No, nie chciałem tak Ci wyskakiwać, co byś sobie nie pomyślał źle o mnie, ale... córkę masz udaną (o i tak niech może zostranie ). I to mówię po spojrzeniu na ta miniaturkę zdjęcia, bo jakoś nie chce się otworzyć większe
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
-
- Ściepnik
Ze mną nie mieli takiego problemu. Od zawsze kochałem kocham i kochać będę broń. Wszyscy chłopcy kochali auta, albo roboty. Ja jeden nie.LocutusBorg pisze:Jak ja bedę miał córkę (może kiedyś ) to z bronią bedzie obeznana, choćby na siłę Każdą możliwą
Bo zaczyna się zabawa...
CZ 550 Ebony Edition + Swarovski Z4i 2,5-10x56
ZH 304 + Zeiss 2,5-10x52
Iż 12
CZ 550 Ebony Edition + Swarovski Z4i 2,5-10x56
ZH 304 + Zeiss 2,5-10x52
Iż 12
-
Ja nadal w szoku jestem (pozytywnym oczywiście)Hiszpan63 pisze:No , to myślę Konrad , że dokładnie rozwiałem Twoje "wątpliwości"
Zerwij rano w niedzielę, bojówki na tyłek, za głowę i na strzelnicę A w razie co na uczuciach zagraj: "no wiesz co, taty nie kochasz, pobyć z nim nie chcesz, tradycji rodzinnych kultywować" itp Ewentualnie powiedz, że koledzy powiedzieli, że ładnie wygląda jak strzela - może to ją weźmie, hehe...Hiszpan63 pisze:I właśnie o takim stanie rzeczy pisałem ; manicur , lakier , fryzura , szpilki ... eeeech , gdzie tam strzelanie ...
PS. Przemku, tego czegoś, o czym rozmawialiśmy przez telefon, nie znalazłem - 20 stron w jedną i w drugą przewaliłem, ale nie ma, tudzież w nadmiarze informacji linka nie zauważyłem, ale nic to Ot, całą imprezę chciałem "z daleka" chociaż obejrzeć Ha, ciekawość ludzka
Slavia 634 + PP 6x40
-
- Ściepnik
Ja znalazłem , niestety link został usunięty przez użytkownika ... jest informacja ...LocutusBorg pisze:PS. Przemku, tego czegoś, o czym rozmawialiśmy przez telefon, nie znalazłem - 20 stron w jedną i w drugą przewaliłem, ale nie ma, tudzież w nadmiarze informacji linka nie zauważyłem
To niestety nie w stosunku do Gabrysi Ona ma za sobą strzelanie , 2 skoki razem ze mą na spadochronie , więc nie mogę wybierać za nią priorytetowych zainteresowań... mnie wystarczy , że daje sobie radę w każdych okolicznościach i od czasu do czasu pojedzie ze mną na Michałowice postrzelać ...LocutusBorg pisze:Zerwij rano w niedzielę, bojówki na tyłek, za głowę i na strzelnicę A w razie co na uczuciach zagraj: "no wiesz co, taty nie kochasz, pobyć z nim nie chcesz, tradycji rodzinnych kultywować" itp
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....