Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
No , to myślę Konrad , że dokładnie rozwiałem Twoje "wątpliwości"LocutusBorg pisze:No, nie chciałem tak Ci wyskakiwać, co byś sobie nie pomyślał źle o mnie, ale... córkę masz udaną (o i tak niech może zostranie ). I to mówię po spojrzeniu na ta miniaturkę zdjęcia, bo jakoś nie chce się otworzyć większe
Ze mną nie mieli takiego problemu.LocutusBorg pisze:Jak ja bedę miał córkę (może kiedyś) to z bronią bedzie obeznana, choćby na siłę
Każdą możliwą
Ja nadal w szoku jestem (pozytywnym oczywiście)Hiszpan63 pisze:No , to myślę Konrad , że dokładnie rozwiałem Twoje "wątpliwości"
Zerwij rano w niedzielę, bojówki na tyłek, za głowę i na strzelnicęHiszpan63 pisze:I właśnie o takim stanie rzeczy pisałem ; manicur , lakier , fryzura , szpilki ... eeeech , gdzie tam strzelanie ...
Ja znalazłem , niestety link został usunięty przez użytkownikaLocutusBorg pisze:PS. Przemku, tego czegoś, o czym rozmawialiśmy przez telefon, nie znalazłem - 20 stron w jedną i w drugą przewaliłem, ale nie ma, tudzież w nadmiarze informacji linka nie zauważyłem
To niestety nie w stosunku do GabrysiLocutusBorg pisze:Zerwij rano w niedzielę, bojówki na tyłek, za głowę i na strzelnicę A w razie co na uczuciach zagraj: "no wiesz co, taty nie kochasz, pobyć z nim nie chcesz, tradycji rodzinnych kultywować" itp