Panowie trochę wyobraźni. Poradziłem sobie bez niczyjej pomocy. Uchwyt od karnisza podkładka i wkręt imbusowy imamy piękną prowadnice.koszt zero trochę wyobraźni i 15 minut pracy.pasuje idealnie. Ale dzięki za pomoc
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Panowie trochę wyobraźni. Poradziłem sobie bez niczyjej pomocy. Uchwyt od karnisza podkładka i wkręt imbusowy imamy piękną prowadnice.koszt zero trochę wyobraźni i 15 minut pracy.pasuje idealnie. Ale dzięki za pomoc
Dzięki za pomoc. Jestem posiadaczem iżyka od trzech tygodni. Dzięki temu forum doprowadziłem go do stanu fajnego sprzętu. Pet działa wyśmienicie prowadnica też wszystko się wyciszyło.Kupiłem go w ciężkim stanie od pijaczka za dwa wina.nawet nie sądziłem że to taki fajny sprzęt. Teraz chodzi jak zegarek. A propo jak wrzucić foty na forum z telefonu? pozdrawiam i dziękuję za porady