Swawolny pistolet tarczowy LOV21

Moderator: Hiszpan63

Awatar użytkownika
Qbuś

Post autor: Qbuś »

javiki pisze:wszystko w czarnym...lepiej niż ja ..
Czułem, że tak będzie :P .
Czas na małe "conieco" :-)
javiki
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: javiki »

I to pomimo tego że strzela dużo mniej niz ja...
Fakt że Ona strzela JSB Match....
Az sam sprawdzę...
Byłem z rana strzelić ( akurat mam problemik z autkiem-chyba dobiłem wtryski przez jazde na gazie -dolałem cuda do czyszczenia i autko musi trochę pochodzic na wolnych obrotach)
No i strzelałem do denka od puszki piwka -akurat średnica odpowiada czarnemu polu na tarczy-od 7. 10 strzałów na 6m wszystko w celu-i to blisko srodka. Poniżej puszki tarcza - 10 strzałów-ta sama odległośc- 3 strzały poza 7 :( Co więcej-w puszcze prawie centrum-w tarczy rozstrzał...
Muflon na 12m -wzrokowo odpowiada to wymiarowi czarnego pola tarczy na 6m. 10 strzałów 9 strąceń...Ewidentnie boję się tarczy...
Awatar użytkownika
Ślubek
Administrator

Post autor: Ślubek »

javiki pisze:I to pomimo tego że strzela dużo mniej niz ja...
Może nie wiesz wszystkiego?
Obrazek
:mrgreen:
"My od lat już gawędzimy o Maryni
i to nawet, szczerze mówiąc, nie o całej..."
javiki
Ściepnik
Ściepnik

No cóż -w życiu różnie bywa....
javiki
Ściepnik
Ściepnik

Taki mały OT -dotyczący Swawolnego LOVa :)
Jakieś 2 tygodnie temu kiedy byłem postrzelać z Zosią -podszedł do nas taki dalszy sąsiad. Strzelił sobie-i nawet trafił :) Pogadaliśmy. Często koło niego przechodze w drodze na naszą strzelnicę. Kilka dni później podszedł z synem -znów pogadaliśmy. Dzisiaj pokazał zakupioną wiatrówkę krótką LOV21 -kupiony z jakiegoś komisu :) Ale już powiedział że chce kupic coś drugiego -bo we 2 z synem strzelają :) Pistolet -bo ma tylko max 12m terenu :)
Wczoraj wyciągnąłem kolegę na postrzelanie -przy okazji przypałętały się nasze córki. Zosia pokazała klasę. Jego córka się zawzięła-i tez nieźle pokazała ( jest większa niż moja Zosia i ma większą dłoń).
Dzisiaj już szuka pistoletu na necie :)
Awatar użytkownika
Michał
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: Michał »

javiki pisze:Taki mały OT -dotyczący Swawolnego LOVa :)
Jakieś 2 tygodnie temu kiedy byłem postrzelać z Zosią -podszedł do nas taki dalszy sąsiad. Strzelił sobie-i nawet trafił :) Pogadaliśmy. Często koło niego przechodze w drodze na naszą strzelnicę. Kilka dni później podszedł z synem -znów pogadaliśmy. Dzisiaj pokazał zakupioną wiatrówkę krótką LOV21 -kupiony z jakiegoś komisu :) Ale już powiedział że chce kupic coś drugiego -bo we 2 z synem strzelają :) Pistolet -bo ma tylko max 12m terenu :)
Wczoraj wyciągnąłem kolegę na postrzelanie -przy okazji przypałętały się nasze córki. Zosia pokazała klasę. Jego córka się zawzięła-i tez nieźle pokazała ( jest większa niż moja Zosia i ma większą dłoń).
Dzisiaj już szuka pistoletu na necie :)
Jednym słowem,kolejni zarażeni... :mrgreen:
HW97 .177,Remington Summit .177,Lov2 .177,C 2240 .177-Walther 2x20,Colt 1911,Hatsan 135 .22,CP1-M .177,CP1 .177,SPA p10 .22
Awatar użytkownika
Qbuś

Post autor: Qbuś »

Obrazek
Czas na małe "conieco" :-)
javiki
Ściepnik
Ściepnik

W związku z przeprowadzką -nie ma strzelania.
Za to był mały kryzys. Zostawiłem naboje CO2 w aucie. Termometr pokazał temp wewnątrz 60st.... Ciekawe przy jakiej by mogło naprawdę strzelić?
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

Nie wiem, przy jakiej, bo byłem nieobecny, gdy rozerwało mi zapalniczkę :mrgreen: Na pewno było poniżej 30° na zewnatrz.
witeg
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: witeg »

Tylko gazy inne. Zapalniczkę też wybuchłem w samochodzie, co ciekawe jak są w schowku nie wybuchają.
Awatar użytkownika
mc_iek
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: mc_iek »

Mnie kiedyś, gdy prowadziłem samochód rozerwało zapalniczkę w kieszeni. Na szczęście bezogniowo...
Gdy patrzę na niektórych ludzi stworzonych na obraz i podobieństwo boże, to cieszę się, że moimi praprzodkami były małpy...
Awatar użytkownika
green_thunder

Post autor: green_thunder »

mc_iek pisze: Na szczęście bezogniowo..
...no, nie wiem, bo w USA ludzie wywalczyli bardzo wysokie odszkodowania od BICa, czy też innych ;)
Awatar użytkownika
mc_iek
Ściepnik
Ściepnik

Post autor: mc_iek »

Chyba wolę bezodszkodowaniowo, ale również bez poparzenia propasiem-butlasiem.
Gdy patrzę na niektórych ludzi stworzonych na obraz i podobieństwo boże, to cieszę się, że moimi praprzodkami były małpy...
javiki
Ściepnik
Ściepnik

Małe szybkie strzelanie wczoraj. Ustawione 10 dekielków od słoiczków-od takiego bardzo dużego -jakieś 15cm do bardzo małego-ok 3cm. Odległość 8m. Strzelałem jako pierwszy - 3 błędy. Syn troszkę gorzej-a Zosia ful max. I stwierdziła że musimy szybko znaleźć miejsce na strzelnicę bo dawno nie strzelała.
Potem Strzelanie do czajnika- ustawionego dziubkiem do przodu -na 10m. Oddaliśmy po 3 strzały-Zośka trafiła w środek :)
javiki
Ściepnik
Ściepnik

Dzisiaj niestety przed burzą. Strzelanie do figurek silhouette. Moc frajdy dla 5 osób. 2 dorosłych i trójka dzieciaków. Lov jest świetny. Niestety ciut za duży do dziecięcych rączek-ale robi robotę. Polecam wszystkim z całego serca :)