Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
green_thunder pisze:A nie było gościa z dolną besą ?
Nic nie wiem , byłem tylko 2 minuty popołudniu ... sporo klientów ...
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Niemal identyczną tarczę w ok. 15 strzałach - skupienie w dysze było trochę powyżej i ciut większe, strzały na dole tak samo umieszczone - wystrzelałem gdzieś na tygodniu takim śrutem: http://www.e-military.pl/srut-tomitex-d ... 0-szt.html
i stwierdziłem wtedy "no fakin łej".
Hmm ... w piątek Kurierex powiedział , że duże tarcze , są dla mnie za duże i zaopatrzył mnie w wersje mini A zatem 15m , dwie rączki , Gamo PR45 (otwarte), RWS R-10 , poziom -1.
..... ...
No to ja wstawię swoje "wypociny"
HW 50S + pp 3-9x40 A0
Śrut KTK grzybek
Dystans 20m 2x 5 strzałów
Pozycja leżąca, karabinek oparty na małym wiaderku i pokrowcu...
Slavia 634 by Hogan + 3-9x40 A0 R/G
Crosman 1377 + kolba - SPRZEDAM
Old china spring pistol...
Rlyeh pisze:Historyczne, pierwsza taka seria Steyra.
... widać okrutnie byłeś zamyślony , bo nie przeszkadzałeś sprzęcikowi ... ... jest na co popatrzeć ... gratki