No właśnie.Cortez pisze:Lepiej zaufać sprawdzonym userom z tego, czy innego forum...:
tuning at 44w
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
- Ściepnik
-
-
-
-
A czy przypadkiem ten zalinkowany tuning nie jest tym który tak bardzo odradzano i przed którym tak ostrzegano na tawernie ? Czy mi się aukcje pomyliły
Osoby częściej wizytujące na tawernie może pamiętają tę sytuację gdzie się ktoś właśnie wpakował w taki tuning na allegro bodajże ze swoim BT a potem musiał wysyłać karabinek chyba Dagiemu do naprawy.
Jeśli się mylę to mnie poprawcie, późna godzina to mogłem pomieszać jakieś fakty.
Osoby częściej wizytujące na tawernie może pamiętają tę sytuację gdzie się ktoś właśnie wpakował w taki tuning na allegro bodajże ze swoim BT a potem musiał wysyłać karabinek chyba Dagiemu do naprawy.
Jeśli się mylę to mnie poprawcie, późna godzina to mogłem pomieszać jakieś fakty.
-
- -#Złoty Dobromir
-
Tam był znak zapytania, czyli było to z mojej strony jedynie pytanie do bardziej zorientowanych czy to ten sam tuning a nie jakiekolwiek stwierdzenie.
O a tu jest link:
http://www.e-tawerna.pl/viewtopic.php?t ... sc&start=0
O a tu jest link:
http://www.e-tawerna.pl/viewtopic.php?t ... sc&start=0
-
- -#Złoty Dobromir
No i pokaż mi gdzie jest w tym temacie napisane kto zrobił ten tuning, bo jakoś nie doczytałem.
Tu na forum ten temat nie wisiałby nawet sekundę, bo skoro ten gość to opisał tak dokładnie ze zdjęciami to musi się znać, więc nie wierze że znając się daje komuś karabinek do roboty. Napisali 4 strony i nic w sumie z tego pisania nie wynikło. Jakiś paszkwil albo reklama kolegi.
Tu na forum ten temat nie wisiałby nawet sekundę, bo skoro ten gość to opisał tak dokładnie ze zdjęciami to musi się znać, więc nie wierze że znając się daje komuś karabinek do roboty. Napisali 4 strony i nic w sumie z tego pisania nie wynikło. Jakiś paszkwil albo reklama kolegi.
guntuning.com
-
Darku, akurat w temacie na Tawernie Mamut podał nick kol. z linku i po kilku postach dagi napisał, że to o niego chodzi. Dokładnie 3 strona tematu.daras pisze:No i pokaż mi gdzie jest w tym temacie napisane kto zrobił ten tuning, bo jakoś nie doczytałem.
Zoraki HP 01, Sharp Tiger, IŻ 61 carbon design + M/S ...
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
---Przepraszam za swoje skandaliczne zachowanie na Bemowie i obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.
-
Ten Mamutowicz napisał, że No ja znalazłem tylko jednego.. jakiś bbjj1 w formie domysłu ? Zgadywanki ? Nie wiem...
Jeśli faktycznie to Jacek spieprzył, to pokaż, gdzie to jest napisane..
A jeśli faktycznie spieprzył, to szkoda...bo znam człowiek i lubię i cenię.
Ale jeśli to nie on, to jak Darek wspominał - pokaż mi no to tu.
Tez takie pisanie, nie kto spieprzył, tylko kto nie...
edit:
Przeczytałem na spokojnie i z relacji wychodzi, że Jacek
Jeśli faktycznie, to szkoda, że tak sobie opinię popsuł.
Wiele mi robił i pomagał w sprzętach, aż mi się wierzyć nie chce...
Jeśli faktycznie to Jacek spieprzył, to pokaż, gdzie to jest napisane..
A jeśli faktycznie spieprzył, to szkoda...bo znam człowiek i lubię i cenię.
Ale jeśli to nie on, to jak Darek wspominał - pokaż mi no to tu.
Tez takie pisanie, nie kto spieprzył, tylko kto nie...
edit:
dla siebie żyjesz dniem dzisiejszym, dla swoich bliskich-każdym kolejnym...
żyj , a nie istniej
PS+GS
żyj , a nie istniej
PS+GS
-
- Ściepnik
-
- Ściepnik
Tak ... znam i polecampala30 pisze:Więc ze sprawdzonych i nieposzlakowanej opinii zostaję kolega dagi40??
Niestety , temat powstał , ponieważ w tamtym czasie pojawiło się kilka sprzętów jednocześnie od Tego Kolegi i wszystkie do poprawy ... Zawsze może się zdarzyć "wpadka" , ale tu była ewidentnie brak wiedzy , co wcale nie oznacza , że już się nie poprawiłCezar pisze:edit:
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali....
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
-
-
- Ściepnik
-