Pochwale się nowym nabytkiem, zakupiłem na beżowym pistolet FWB 65 od kolegi jakiii.
Zakup powiódł się dzięki czujności i szybkości działania Hiszpana, poniżej, kilka fotek pistoletu zrobionych przez sprzedającego. Nie będę się tutaj rozpisywał nad wadami czy zaletami FWB 65 ponieważ jest on powszechnie znany i lubiany
jarek1300 pisze:Pochwale się nowym nabytkiem, zakupiłem na beżowym pistolet FWB 65 od kolegi jakiii.
... się załapiesz na LIgę ... zdążymy podłubać i "zrobić" dziurkacza przed ostatecznym terminem składania tarcz ... jeszcze zdążysz przystrzelać ....
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy
Gratuluje bardzo ładny sprzęt. Korzystając z okazji też się pochwale nowym nabytkiem, ale modelem 90 który dzięki wielkiej uprzejmości sprowadził dla mnie z Niemiec kolega Wasabi. We wiosennej lidze 3 pistolety FWB staną do walki : )
Spust bajka pstryka piorunami jak szalony Genialna rzecz do treningu na sucho. Ciekawy był pierwszy mój strzał, po strzelaniu ostatnio tylko z Łucznika.
Troszeczkę poprawiłem wygląd mojego FWB 65 z góry przepraszam za marną jakość fotek.
Hiszpan zajął się pistoletem od strony mechanicznej ja natomiast odnowiłem okładziny i dorobiłem osłonę lufy. W pistolecie została również odświeżona powloką lakiernicza oczywiście tam gdzie to było możliwe.
Tak było:
Tak jest:
Tak było:
Tak jest:
Ostatnio zmieniony 2013-06-07, 20:17 przez jarek1300, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz zdecydowanie lepiej ... widać efekty ... i pochwal się , że dorobiłeś osłonę lufy ..
Jak Pan Bóg dali, to i z kija wypali.... HWunderGnom70 .Lady Daisy BUCK . Strzelanie trzeba lubić , ale trafiać , to trzeba się nauczyć ... Karabin trafia sam ... często nie tam , gdzie celujemy