stojak na wiatrówki
Moderatorzy: daras, Hiszpan63, forestkorsze
-
-
-
-
-
-
Kurier zawitał dziś rano i całe szczęście bo czekałem za długo;] pewnie przez tą zimę.
[ Dodano: 2010-01-25, 16:02 ]
PX4 Storm Beretta została już przetestowana wszystko jest ok ,strzela bardzo celnie ale trzeba się troszkę przyzwyczaić m.i.n celować pod cel. Brakujące ogniwo zostało zapełnione i mój stojak na broń krótką jest gotowy.

[ Dodano: 2010-01-25, 16:02 ]
PX4 Storm Beretta została już przetestowana wszystko jest ok ,strzela bardzo celnie ale trzeba się troszkę przyzwyczaić m.i.n celować pod cel. Brakujące ogniwo zostało zapełnione i mój stojak na broń krótką jest gotowy.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
WhalterFun
-
Witam wszystkich po ponad 3 rocznej przewie moja kolekcja się trochę zmieniła ,jak znajdę chwilkę to wrzucę fotki , na razie video zgadujcie co nowego doszło pozdrawiam
https://www.youtube.com/watch?v=lSC3sbE5_gQ
Post poszedł do kosza, ponieważ był tam tylko link , który jest zamieszczony w tym poście.
https://www.youtube.com/watch?v=lSC3sbE5_gQ
Post poszedł do kosza, ponieważ był tam tylko link , który jest zamieszczony w tym poście.
Ostatnio zmieniony 2013-02-09, 15:50 przez stuffler, łącznie zmieniany 1 raz.
WhalterFun
-
-
-
OK, ale przyznam, że jeszcze mi serce wali. Jestem chyba przewrażliwiony na punkcie znieczulicy społecznej.
Przypomniały mi się stare czasy, kiedy jako kierowca autobusu wiozłem ludzi w Warszawie gdzieś pod Hutą Warszawa, gdy zobaczyłem płonący samochód os. i biegającego wokół faceta. Pasażerowie czekający na autobus, również jak Ty przyglądali się z kilku metrów.
Nie dojechałem nawet do wnęki przystankowej żeby nie tracić czasu, zatrzymałem się i wykorzystałem wszystkie gaśnice jakie miałem.
Facetowi spłonęła tylko maska/klapa, plastiki i kable przy silniku, reszta ocalała.
Nie pamiętam już czy zdążył mi nawet podziękować bo szybko zebrałem puste gaśnice i tyle mnie widział.
Przypomniały mi się stare czasy, kiedy jako kierowca autobusu wiozłem ludzi w Warszawie gdzieś pod Hutą Warszawa, gdy zobaczyłem płonący samochód os. i biegającego wokół faceta. Pasażerowie czekający na autobus, również jak Ty przyglądali się z kilku metrów.
Nie dojechałem nawet do wnęki przystankowej żeby nie tracić czasu, zatrzymałem się i wykorzystałem wszystkie gaśnice jakie miałem.
Facetowi spłonęła tylko maska/klapa, plastiki i kable przy silniku, reszta ocalała.
Nie pamiętam już czy zdążył mi nawet podziękować bo szybko zebrałem puste gaśnice i tyle mnie widział.
AA FTP 900 + Big Nikko i pistolet Steyr LP-10 + Simmons 4x32
-
Janusz postawa naprawdę godna pochwały, ale niesie ze sobą pewne ryzyko.
Ja prawo jazdy robiłem już dawno dawno temu jeszcze w byłym RFN, wtedy nas uczyli że jak samochód się pali to się ekspresowo sp.....a jak najdalej i nikomu do głowy nie przychodziła żadna znieczulica. Pamiętam do dziś jak się zaskoczyłem gdy po powrocie do Polski kazali mi wozić obowiązkowo gaśnice by w razie czego narażać życie oraz zdrowie i pryskać tym (bo gaszenia z takiej 1kg gaśnicy to i tak nie ma) na kupę żelastwa.
stuffler bardzo fajna aranżacja wnętrza, tylko nad TV coś pustawo, może by tam powiesić jakiegoś gnata
Ja prawo jazdy robiłem już dawno dawno temu jeszcze w byłym RFN, wtedy nas uczyli że jak samochód się pali to się ekspresowo sp.....a jak najdalej i nikomu do głowy nie przychodziła żadna znieczulica. Pamiętam do dziś jak się zaskoczyłem gdy po powrocie do Polski kazali mi wozić obowiązkowo gaśnice by w razie czego narażać życie oraz zdrowie i pryskać tym (bo gaszenia z takiej 1kg gaśnicy to i tak nie ma) na kupę żelastwa.
stuffler bardzo fajna aranżacja wnętrza, tylko nad TV coś pustawo, może by tam powiesić jakiegoś gnata

-
Tym postem kończę - nie wnoszące nic do głównego tematu nasze pogawędki opisując swój przypadek:
Dojeżdżając do sklepu - wywaliłem peta przez okno swojego 126p. Pet oczywiście wrócił, ale na tylną kanapę.
Stoję w kolejce w tym sklepie, wtem wpada jakaś babka krzycząc, że z samochodu przed sklepem, przez okno wydobywa się dym. Wszyscy wybiegli oprócz mnie. Zaczęli wszyscy krzyczeć na ulicy - czyj to samochód?
Dzięki Nim, mój 126p doczekał normalnej starości:-)
A... mogła oddalić się ratując swoją skórę:-)
Dojeżdżając do sklepu - wywaliłem peta przez okno swojego 126p. Pet oczywiście wrócił, ale na tylną kanapę.
Stoję w kolejce w tym sklepie, wtem wpada jakaś babka krzycząc, że z samochodu przed sklepem, przez okno wydobywa się dym. Wszyscy wybiegli oprócz mnie. Zaczęli wszyscy krzyczeć na ulicy - czyj to samochód?
Dzięki Nim, mój 126p doczekał normalnej starości:-)
A... mogła oddalić się ratując swoją skórę:-)
AA FTP 900 + Big Nikko i pistolet Steyr LP-10 + Simmons 4x32
-
To co panowie ,poddajecie się nie zgadujecie:) pierwsza wiatrówka od dołu to chinol(zapalniczka:)poleci pierwsza z wystwki jak kumpel odda mi crosmana .Dalej Gamo(niestety ciężko określić dokładny model) , keseru k-10 ,lexman .Półka wyżej (same gwiazdy;) skiff a-3000 , beretta p4 storm , whalter cp 99 , Anics Beretta A-9000S ,Makarov Bajkał . Wyśle niebawem zdjęcia tego gamo może wspólnie odgadniemy co to za model. Tomek dzięki za ocenę ,tak jak piszesz pusto jest nad TV myślę albo zawiesić go na ścianę albo jakąś długą wiatrówkę tam przymocować pozdrawiam
WhalterFun